eMag îți completează barul, la ofertă: reducerile care te ajută să fii o gazdă bună pentru prieteni

eMag îți completează barul, la ofertă: reducerile care te ajută să fii o gazdă bună pentru prieteni

eMAG este cu siguranță cel mai cunoscut și dezvoltat magazin online din România și-ți oferă cam tot ce ai nevoie. Dacă vrei să-ți mărești colecția de băuturi sau să umpli barul de acasă, garantat ai din ce alege.

eMAG a căutat să-și diversifice gama de produse oferite în ultimii ani și a reușit acest lucru. Oferă cam tot ce ai nevoie pentru acasă, pentru mașină sau pentru activități în natură. Magazinul are la vânzare și băuturi.

Poți alege dintr-o listă lungă de băuturi și multe produse sunt de găsit la reducere. Există oferte și promoții de care e bine să știi.

Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci sticle bune pentru un weekend de senzație.

Sampania Moët & Chandon

Aciditatea strălucitoare și fructele roșii ale acestei sticle este compensată de arome de nuci prăjite și pâine coaptă datorită amestecului mărcii de soiuri de pinot noir și pinot meunier în porții aproape egale. Această șampanie e perfectă atunci când sărbătorești ceva sau atunci când ai o cină decadentă. O găsești AICI. 

Vodca Grey Goose

Una dintre cele mai clasice mărci de vodcă și una dintre cele mai populare. Este făcută cu grâu de iarnă francez și apă din regiunea Cognac. De altfel, vodca franceză este unul dintre brandurile premium de pe piață. Poți să o savurezi simplă sau într-un cocktail și o găsești AICI.

Rom Diplomatico

Este greu să greșești cu o sticlă de Diplomatico. Brandul este originar din Venezuela și este unul dintre cei mai mari producători de rom din țară.

Sticla a câștigat peste 20 de premii, făcându-l unul dintre cele mai premiate branduri de rom din lume. Această sticlă are o vârstă de până la 12 ani și combină în special arome dulci precum tort de fructe, înghețată de rom și stafide, cacao, ghimbir uscat, scorțișoară și cuișoare. Este un rom închis, auriu, fin, delicios și poți să-l comanzi de AICI.

Hendrick’s Gin

Prezentat cu mândrie drept „cel mai neobișnuit gin”, Hendrick’s Gin este o băutură delicios de curioasă, cu un caracter unic care iese în evidență. Acest gin cu lot mic este produs de William Grant & Sons și infuzat cu castraveți, trandafir și ienupăr la distileria scoțiană a mărcii.  Ginul excepțional de neted prezintă un echilibru plăcut de arome subtile, care includ note minunate de flori, fructe, rădăcini și semințe din întreaga lume. „Cel mai bun gin din lume” poate fi comandat de AICI.

Lichiorul Amarula

Amarula este lichiorul original de cremă de marula africană, făcut din fructe adevărate. Acestea sunt coapte la soare și scot în evidență gustul distinctiv al Amarula de vanilie și caramel cu o textură netedă și bogată. Fructele Marula culese manual sunt transformate într-un vin, apoi dublu-distilate și lăsate la maturat în butoaie de stejar timp de doi ani. Merge perfect într-un espresso martini și poți să-l cumperi de AICI.

Citește și: