eMAG îți completează barul de acasă: cinci sticle bune pentru un weekend de senzație

eMAG îți completează barul de acasă: cinci sticle bune pentru un weekend de senzație

eMAG și-a diversificat gama de produse pe care le găsești pe site și a făcut-o constant în ultimii ani.

eMAG are pregătite în această perioadă mai multe promoții la băuturi premium: de la whisky la gin, poți găsi cam tot ce-ți dorești pe cel mai mare magazin online. Sunt promoții care pică la fix pentru un weekend prelungit cu prietenii sau pentru orice fel de ieșire, altundeva decât la terasa din colț.

Campaniile desfășurate în această perioadă sunt actualizate zilnic, așa că dacă ești în căutare de ceva, trebuie doar să intri pe site și să verifici stocurile și prețurile. Dacă ești, totuși, nehotărât, ți-am pregătit o listă cu cinci sticle bune pentru un weekend de senzație.

Iată despre ce e vorba.

Cinci idei de băuturi de la eMAG

eMAG are o listă impresionantă de băuturi pe site, așa că ai din ce alege.

Uite, spre exemplu, această sticlă de whisky, 12 ani vechime, pe care o găsești AICI la un preț excelent. E vorba de o marcă premium, iar producătorul îți promite o aromă unică:  vine în cutie de carton, iar aroma e una bogată, fructată, completă și cremoasă, cu o culoare plăcută de chihlimbar strălucitor. Poți simți gustul merelor coapte și dulci ca mierea, cu note de vanilie, alune și caramel, arată producătorul.

Dacă vrei ceva și mai de calitate, te poți orienta spre această sticlă de single malt vechi de 12 ani. O poți găsi la promoție AICI.

Poate, însă, că nu ești băutor de whisky și ai vrea altceva. Atunci poți alege o sticlă de gin. Producătorul îți promite o băutură care utilizează castravetele ca principal factor aromat. În continuare, se adaugă petale de trandafir și piper roz în compoziția băuturii care îi conferă o culoare și o aromă unică. Mirosul e unul specific: ienupăr, lămâie/portocală, flori de șoc, trandafir. O găsești la promoție AICI. 

Dacă vrei ceva clasic, poți merge pe vin. Ai de alege dintr-o mulțime de sortimente – de la alb la rose sau roșu. La promoție găsești aproape orice, iar o oferta pe care n-ar trebui să o ignori e de găsit AICI. 

eMAG mai are, în această perioadă, la promoție și alte sortimente de băuturi. Dacă vrei ceva deosebit din categoria spirtoaselor, te poți orienta spre o sticlă de vodkă premium. O găsești AICI la promoție, iar producătorul arată că în acest sortiment intră doar ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi grâu de toamna superior din zona Picardy și apă pură de izvor din regiunea Cognac, demineralizată și filtrată prin roca de calcar.

O băutură care atinge rafinamentul, prin îmbinarea cu măiestrie a celor mai bune ingrediente, conchide acesta.