01 iun. 2021 | 09:30

eMAG îți amenajează un colț de vacanță la tine acasă: cinci lucruri care îți lipsesc pentru relaxare maximă

Ghidul cumpărătorului
eMAG îți amenajează un colț de vacanță la tine acasă: cinci lucruri care îți lipsesc pentru relaxare maximă

eMAG are o gamă foarte variată din numeroase categorii de produse, de la mâncare, până la mobilier pentru casă și grădină.

eMAG a pregătit pentru tine o grămadă de promoții în această perioadă, printre care se numără și articolele din categoria home-deco. Dacă vrei să îți remobilezi casa sau, acum că vine anotimpul cald, vrei o piscină în grădina ta, cel mai mare magazin online e locul perfect în care găsești tot ce vrei, la cele mai bune prețuri.

Magazinul online își actualizează zilnic campaniile pe site-ul său, mai ales în această perioadă, așa că poți verifica prețurile, dar și stocurile produselor pe care vrei să le achiziționezi direct pe site. Dacă însă ai nevoie de niște sugestii, ți-am pregătit o listă scurtă cu cinci produse din gama home-deco, care să te ajute puțin la inspirație.

eMAG a creat câte un colț de inspirație pentru fiecare cameră din casa ta. Sau pentru terasă și grădină. Iată în continuare lista de care ziceam. Adaugă în coș tot ce îți poate face din casă, acasă.

Cinci idei de piese de mobilier pentru curtea ta de la eMAG

Simplu, confortabil și ușor, dar atât de durabil, perfect pentru o zi de vară însorită, când îți chemi prietenii la un grătar. Colțarul din imitație de ratan Nebraska de la Bica, pe care îl găsești chiar AICI, se potrivește tuturor spațiilor de grădină și nu numai. Va funcționa bine chiar și în grădinile de iarnă complet construite.

Evident că vrei ca grădina și curtea ta să arate impecabil când primești musafirii la o petrecere. De aceea, această mașină electrică de tuns gazonul pe acumulator este ideală ca să îți pregătești curtea. Mașina fără fir pentru tuns gazon Einhell GE-CM 18/30 Li este un ajutor puternic la întreținerea gazonului. Este recomandată pentru suprafețe de pana la 150 de metri pătrați. Acumulatorul din familia Power X-Change poate fi folosit cu toate dispozitivele din seria PXC.

Într-o zi toridă de vară, ce îți poți dori mai mult decât să te răcorești într-o piscină? eMAG are soluția ideală pe care o poți avea chiar la tine acasă: piscina gonflabilă Intex Easy pe care o poți găsi AICI. Compania Intex este implicată în procesul de dezvoltare și producere a materialelor rezistente, de cea mai bună calitate, oferind un raport preț-calitate excelent.

Perfect de pus lângă piscină este acest șezlong Kring Siesta, fiind un element de mobilier indispensabil din curtea ta. Ușor de intretinut, fabricat din aluminiu, cu șezut din textilen, acesta îmbină simplitatea unui design minimalist, rezistența și funcționalitatea, pentru a evita cât mai mult timp înlocuirea sa pe fondul schimbării trendurilor în materie de design.

Pentru a te relaxa la soare în propria ta curte, acest hamac Heinner de la eMAG este ideal pentru zilele însorite de vară. Imprimeul viu și colorat al acestui hamac bucură privirea și contribuie la îmbunătățirea stării de spirit. Mai mult, este ușor de curățat și întreținut.