14 sept. 2021 | 12:06

eMAG începe revoluția prețurilor. Oferta retailerului la mii de produse

Ghidul cumpărătorului
eMAG începe revoluția prețurilor. Oferta retailerului la mii de produse

Magazinul eMAG a dat startul la campania ”Revoluția prețurilor”, astfel că poți beneficia de reduceri considerabile la mii de produse.

Revoluția prețurilor a început la eMAG indiferent de produsele pe care le cauți. În perioada 14 – 16 septembrie 2021 poți beneficia de reduceri de până la 60% la foarte multe produse. Telefoane, laptopuri și televizoare pe care le poți achiziționa la prețuri foarte mici. Pentru tine am făcut o selecție de laptopuri care beneficiază de reduceri considerabile.

Poți achiziționa laptopul HP 250 care beneficiază de o reducere de 42%. Dispozitivul vine echipat cu un procesor Intel Core i3 din generația a 10-a și un display de 15,6 inci la o rezoluție Full HD. Acestora li se mai adaugă memoria RAM de 8 GB și spațiul de stocare SSD de 256 GB. Nu rata oferta pe care o poți accesa AICI.

Din aceeași ofertă a eMAG face parte și laptopul Allview Allbook I care este redus cu 53%. Dintre specificațiile tehnice ale acestuia putem aminti un procesor Intel Core i3 din generația a 10-a de până la 3,40 GHz, afișajul de 15,6 inci cu o rezoluție Full HD, spațiul de stocare  SSD de 256 GB și memoria RAM de 8 GB. Achiziționează-l de AICI.

Revoluția prețurilor a început la eMAG

În cazul în care ai nevoie de portabilitate mai mare, eMAG s-a gândit și la tine, astfel că a inclus laptopul ultraportabil de la ASUS care beneficiază de o reducere de 40%. Acesta este echipat cu un procesor Intel Core i3 din generația a 10-a de până la 4,10 GHz și un display de 14 inci la o rezoluție Full HD. Alte specificații tehnice constau în memoria RAM de 8 GB și spațiul de stocare de 256 GB SSD. Oferta valabilă AICI.

Pentru cei pentru care culoarea este un aspect important, pot achiziționa laptopul HP 15 de culoare albă care este redus cu 33%. Dispozitivul beneficiază de un procesor de la Intel, un afișaj de 15,6 inci la o rezoluție Full HD, memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare de 1 TB HDD. Poți accesa oferta AICI.