eMAG a băgat livrarea gratuită și returul extins pe abonament: câți utilizatori are Genius după un an

eMAG a băgat livrarea gratuită și returul extins pe abonament: câți utilizatori are Genius după un an

eMAG Genius e un serviciu oferit de cel mai mare magazin online și care vine la pachet cu mai multe beneficii pentru utilizatori, precum livrarea gratuită.

eMAG, cel mai mare magazin online, lansa în urmă cu aproape un an serviciul eMAG Genius. E vorba de un serviciu care oferă beneficii premium precum transport gratuit, livrare rapidă și posibilitate de retur extins la 60 de zile.

Ideea pare să fi avut succes. eMAG Genius tocmai ce a atins pragul de 100.000 de membri activi, anunță compania. Ca să sărbătorească, compania are și o campanie de reduceri dedicate Genius

Genius costă 99 de lei pentru 12 luni. Asta înseamnă circa 8,25 lei pe lună. Detaliile despre abonament sunt aici.

eMAG Genius, 100.000 de membri activi

Compania susține că peste două milioane de produse au transport gratuit pentru membrii Genius și, de săptămâna aceasta, clienții Genius au un nou beneficiu: livrare gratuită în Tazz de la peste 6.000 de restaurante.

De asemenea, din februarie, o parte din beneficiile Genius se aplică și pentru oferte ale unor selleri din Marketplace, astfel că gama de produse care beneficiază de transport gratuit a crescut de la sute de mii la peste două milioane de produse.

Începând cu săptămâna aceasta, membrii Genius se pot bucura de un nou beneficiu: livrare gratuită de la cele peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma de livrare Tazz pentru comenzile tazz în valoare de minimum 75 de lei.

„Peste 100.000 de clienți eMAG au ales să facă parte din comunitatea Genius și să se bucure de o experiență premium de shopping. Clienții Genius au beneficii acum la peste 2 milioane de produse de pe eMAG și lucrăm constant pentru a pregăti noi surprize. Ne bucurăm astfel să anunțăm că extindem beneficiile programului către ecosistemul eMAG și, începând de săptămâna aceasta, clienții Genius pot comanda mâncarea preferată de la peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma tazz by eMAG.”
Andrei Șercanean, e-commerce director eMAG

Serviciul Genius este disponibil în 13 orașe în care clienții pot comanda produse cu livrare gratuită în cele peste 1.000 de unități din rețeaua easybox.

Citește și: