eMAG face oferta de neratat în campania Rabla 2021. Electrocasnice la prețuri imbatabile

eMAG face oferta de neratat în campania Rabla 2021. Electrocasnice la prețuri imbatabile

Magazinul eMAG vine cu o ofertă pe ca nu o poți rata, în cadrul campaniei Rabla 2021. Astfel, dacă vrei să scapi de electronicele sau electrocasnicele vechi, accesează site-ul pentru a beneficia de cele mai bune prețuri.

Campania Rabla pentru electrocasnice este disponibilă pentru toți românii care doresc să își schimbe dispozitivele pe care le au în casă, cu unele noi. În schimbul acestora, vor primi vouchere care se vor reduce din prețul de achiziționare al noilor produse. Unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG, vine în sprijinul românilor cu o gamă variată de produse, pentru toate buzunarele.

Din oferta eMAG poți beneficia de cele mai noi electrocasnice, indiferent ce buget ai stabilit anterior. eMAG îți pune la dispoziție combina frigorifică Arctic care beneficiază de o reducere de 34%. Dacă vrei o combină frigorifică dotată cu cele mai recente tehnologii, modelul este soluția perfectă pentru toți cei care își doresc o schimbare. Funcția inovatoare Blue Tech păstreaza efectul de fotosinteză prin intermediul luminii albastre care se meține permanent în interiorul frigiderului. Oferta poate fi accesată AICI.

Rabla pentru electrocasnice la magazinul eMAG

Poate totuși ceea ce vrei tu să cumperi este o mașină de spălat. eMAG a inclus în oferta sa o gamă variată de branduri și prețuri, iar pentru tine, am găsit un model de la Arctic care beneficiază de o reducere de 39% la un super preț. Mașina are o funcție de autocurățare a tamburului care asigură un nivel ridicat de igienă. Totodată, beneficiază de o încărcăturp de 9 kilograme și 1200 de rotații pe minut, iar motorul silențios este ceea ce ai nevoie, și poate fi cumpărată de AICI.

Într-o bucătărie bine utilată ți-e mai mare dragul să gătești. Mașina de spălat vase de la Beko preia curățarea ustensilelor și veselei folosite și îți permite să te relaxezi după masă. Grație funcției Automatic Door Opening, mașina va întredeschide automat ușa după sfârșitul ciclului de spălare, pentru a ventila aerul dinăuntru și a evita mirosurile neplăcute. Beneficiind de o reducere de 28%, mașina de spălat vase poate fi cumpărată de AICI.