08 iul. 2021 | 21:39

eMag dă produse aproape gratis, ai zice. Se întâmplă chiar acum cu prețurile la televizoare, telefoane și frigidere

Ghidul cumpărătorului
eMag dă produse aproape gratis, ai zice. Se întâmplă chiar acum cu prețurile la televizoare, telefoane și frigidere

Retailerul eMAG vine cu prețuri imbatabile în cadrul ofertelor sale, unele produse, aproape că poți spune că sunt gratis. Din gama largă de articole vândute, poți cumpăra televizoare, telefoane și frigidere la prețuri foarte mici.

eMAG continuă să te încânte cu prețuri pe măsură, dintre aceste oferte făcând parte atât electronice cât și electrocasnice mici și mari. Din categoria SMART TV-urilor, am găsit pentru tine televizorul celor de la Horizon, care transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema. Cu o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai acces la aplicațiile NETFLIX, YouTube si AMAZON PRIME VIDEO2 care sunt integrate în platforma dedicată HORIZON SMART TV, totul doar AICI la numai 748 de lei.

În cazul în care te gândești să îți schimbi telefonul, oferta eMAG cuprinde și smartphone-ul Allview A10 Lite la doar 269,99 lei AICI. Fii mereu pe fază cu telefonul care ți se potrivește. Cu sistemul de operare Android (GO Edition), vei descoperi în A10 Lite un smartphone perfect adaptat stilului tău de viață.

Datorită sistemului de operare, A10 Lite beneficiază de o accesare rapidă și ușoară. Telefonul dispune de aplicații optimizate să performeze eficient, fără a suprasolicita memoria terminalului. În plus, vei putea suplimenta aplicațiile preinstalate prin intermediul Google Play Store. A10 Lite vine echipat cu versiuni optimizate, special pentru tine, ale aplicațiilor oficiale Google, precum: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome si Files Go.

Prețurile la eMAG sunt aproape de termenul gratis

La categoria combine frigorifice, oferta eMAG cuprinde o varietate de brand-uri și capacități. AICI la 999,01 lei, poți achiziționa combina frigorifică care beneficiază de clasa energetică A+.

Iluminarea cu LED nu crește temperatura în frigider și consumă de 10x mai puțină energie electrică decât iluminatul incandescent. LED-urile plasate strategic ajută la iluminarea aparatului frigorific pentru a te ajuta să găsesti repede și usor orice, chiar și gustările din mijlocul nopții.

Păstrează-ți alimentele sănătoase și în cea mai bună stare, reglând termostatul în funcție de sezon și nevoi. Schimbă temperatura oricând pentru a conserva gustul și proprietățile alimentelor conform ambientului, pentru tine și familia ta.