eMAG dă gratuit acum asta pentru toți clienții săi. Ce trebuie să faci ca să te bucuri și tu

eMAG dă gratuit acum asta pentru toți clienții săi. Ce trebuie să faci ca să te bucuri și tu

Magazinul eMAG a decis să dea gratuit pentru toți clienții săi o ofertă de moment. Grăbește-te pentru că termenul este limitat, astfel că te poți bucura de ofertă.

Retailerul eMAG nu încetează să te surprindă astfel că a decis să îți ofere gratuit transportul. Încearcă eMAG Genius pentru o perioadă de trei luni de zile, perioadă în care beneficiezi de transport gratuit pentru 7 dintre comenzile tale. În acest fel, îți poți da seama cât de multe avantaje poți avea cu ajutorul serviciului eMAG Genius.

Dintre beneficiile enumerate de către eMAG, bucură-te de transport gratuit, livrare rapidă, retur magic dar și beneficii extra. Totodată, ai transport gratuit la cele peste 2.000 de easybox din țară pentru produsele livrate de eMAG dar și de către partenerii din Marketplace, indiferent de valoarea comenzii.

Beneficiază gratuit de oferta eMAG

În cazul produselor livrate de către curier, vei beneficia de transport fără nicio altă cheltuială pentru comenzile livrate de eMAG, în valoare care depășesc suma de 100 de lei. Dacă această soluție a magazinului eMAG se potrivește nevoilor tale, atunci află că serviciul pentru un an de zile este sub 100 de lei. Așadar, vei economisi mult mai mulți bani în ceea ce privește comenzile tale ulterioare.

Dacă îți faci griji că nu ai ce comanda, află că magazinul eMAG are prețuri speciale la o gamă variată de produse. Astfel, poți beneficia de cel mai bun preț pentru ultraportabilul ASUS care vine echipat cu un procesor Intel, un display de 11,6 inci, spațiu de stocare eMMC de 128 GB, memorie RAM de 4 GB și Windows 10 Home preinstalat. Verifică oferta AICI.

Poți adăuga la comanda ta și telefonul mobil Samsung Galaxy A12, pentru că nu vei plăti în plus cu eMAG Genius. Dispozitivul vine echiapt cu un slot Dual Sim, memorie RAM de 4 GB, spațiu de stocare de 128 GB și un display generos de 6,5 inci. Oferta valabilă AICI.

Citește și: