10 mart. 2021 | 13:35

eMAG dă gratis aceste telefoane: sunt două condiții simple ca să te asiguri că ai șanse să câștigi

Ghidul cumpărătorului
eMAG dă gratis aceste telefoane: sunt două condiții simple ca să te asiguri că ai șanse să câștigi

Cel mai des de la eMAG ești obișnuit să cumperi. Cum ar fi însă să primești și ceva gratuit? Așa e cazul cu două telefoane Samsung sau un iPhone.

eMAG a venit cu o propunere interesantă pentru români. În perioada 8 – 28 martie, ai șansa să câștigi un Samsung Galaxy Z Flip, un Galaxy S21 Ultra sau un iPhone 11 Pro.

Ca să te califici în acest concurs sunt două condiții: plătești cumpărăturile cu cardul și ceri livrarea la easybox. Iar dacă ești abonat Genius, ai șanse duble de câștig.

Cât costă telefoanele oferite acum de eMAG

iPhone 11 Pro e un telefon lansat în 2019. Are ecran de 5,8 inci, cel puțin 64 GB spațiu de stocare și 4 GB memorie RAM. Dispune de trei camere foto: wide, ultrawide și zoom, iar ca autentificare biometrică beneficiezi de Face ID. Altfel, telefonul are un preț de circa 4.000 lei în perioada asta.

De cealaltă parte, Samsung S21 Ultra e disponibil în trei versiuni: cu 128, 256 GB spațiu de stocare cu 12 GB RAM sau cu 512 GB stocare și 16 GB RAM. Cel mai probabil telefonul oferit de eMAG e cel de bază, care are acum un preț de circa 5.000 de lei (mai mult sau mai puțin, în funcție de cine îl vinde).

Independent de specificațiile deja menționate, acesta e primul telefon din seria Galaxy S care are suport pentru S Pen. Ecranul e de 6,8 inci, bateria e de 5.000 mAh și e telefonul cu camera principală de 108 megapixeli.

În fine, când vine vorba de Galaxy Z Flip inclus de eMAG în campanie, acesta e un telefon pliabil cu un design care seamănă cu al unui telefon cu clapetă. Acesta e vândut de eMAG cu un preț de 5.000 lei, are 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Există însă unul mai ieftin, de la un seller din Marketplace, la 4.400 lei și cu aceleași specificații.