eMAG dă de pământ cu prețurile: sisteme pentru jocuri la ofertă extra

eMAG dă de pământ cu prețurile: sisteme pentru jocuri la ofertă extra

Retailerul eMAG dă de pământ cu prețurile, punându-ți la dispoziție o gamă variată de sisteme de gaming cu care îți poți înfrunta adversarii în cele mai noi jocuri de pe piață.

Indiferent ce preferințe ai în ceea ce privește procesorul, eMAG te așteaptă cu o multitudine de unități de gaming cu diferite specificații pentru a juca jocurile preferate. În afară de reducerea aplicată fiecăreia dintre acestea, poți beneficia de o extra reducere de 5%, aplicând codul ”ItFactory”, în momentul în care plătești.

Pentru tine am găsit în oferta eMAG sistemul PC Tower Maxi322, care vine echipat cu un procesor Intel Core I3 de până la 3,3 GHz. Acestuia i se mai adaugă o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 120GB SSD. Nu rata oferta și beneficiază de reducerea de 27% a sistemului AICI.

În cazul în care vrei următoarea clasă de procesor, eMAG îți pune la dispoziție PC Tower Maxi 240 care beneficiază de un procesor Intel Core I5 de până la 3,1 GHz, o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare de 120 GB SSD. Toate acestea la o reducere de 27% AICI.

eMAG pune prețurile la pământ

În situația în care preferi un procesor i7 de la Intel, eMAG include în oferta sa sistemul PC Tower Maxi377 care beneficiază de un super preț. Sistemul vine echipat cu un procesor Intel Core i7 de până la 3,4 GHz, la care se adaugă o memorie RAM de 4GB și o capacitate de stocare de 120 GB SSD. Beneficiază de reducerea de 27% AICI.

Pentru cei care preferă procesoarele AMD, eMAG te așteaptă cu un sistem eSports PC Maxi2200 G care vine echipat cu un procesor Ryzen 3 2200G, o memorie RAM de 8 GB DDR4. Capacitatea de stocare este de 240 GB SSD la care se mai adaugă un HDD de 2TB. Toate acestea la un super preț, cu o reducere de 27% AICI.

Tot în oferta eMAG am găsit pentru tine sistemul PC eSports Maxi1600. Sistemul beneficiază de un procesor AMD Ryzen 5 1600 și o memorie RAM de 8 GB DDR4. În ceea ce privește capacitatea de stocare, aceasta este de 240 GB SSD și în completare 2TB HDD. Placa video este nVidia GeForce GT 1030 dedicată de 2GB, toate la o reducere de 28% AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: