eMAG a dat cu nucleara în prețuri: Pomană chiar acum pe site. Se golește depozitul

eMAG a dat cu nucleara în prețuri: Pomană chiar acum pe site. Se golește depozitul

Magazinul eMAG parcă a lansat o bombă nucleară în ceea ce privește depozitul său, având în vedere ce prețuri mici pot fi întâlnite la diverse produse.

Retailerul eMAG ne suprinde de fiecare dată cu reducerile substanțiale cu care ne așteaptă în magazin. Prețurile sunt efectiv șterse de pe fața pământului având în vedere reducerile subtanțiale. Un exemplu poate fi laptopul ultraportabil de la ASUS care beneficiază de o reducere de 60%.

ExpertBook vine echipat cu un procesor Intel Core i5 de a 10-a generație până la 4,2 GHz și un display de 14 inci care încorporează perfect tehnologia Full HD. Memoria RAM este de 16 GB căreia i se mai adaugă un spațiu de stocare de 512 GB SSD, fiind dispozitivul perfect pentru a lucra la proiectele în desfășurare. Oferta valabilă AICI.

O altă ofertă din cadrul eMAG este reprezentată de laptopul Acer Aspire A515 care este redus la jumătate de preț. Acesta beneficiază de un procesor AMD Ryzen 3 4300U de până la 3,7 GHz, display IPS de 15,6 inci Full HD. Acestei configurații i se mai adaugă 8 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 256 GB SSD. Accesează oferta AICI.

emag prețuri
eMAG

eMAG anihilează zerourile din prețuri

eMAG lansează războiul împotriva prețurilor și la categoria telefoane mobile. Astfel, poți beneficia de o reducere de 61% pentru telefonul mobil Samsung Galaxy Fold. Telefonul vine echipat cu un ecran de 7,3 inci Super AMOLED. Spațiul de stocare este suficient de mare pentru a memora fotografiile din vacanță, acesta fiind de 512 GB, iar memoria RAM de 12 GB va face smartphone-ul să ruleze aplicațiile extrem de rapid. Prinde cea mai tare reducere AICI.

Dacă cei de la Xiaomi au reușit să te transforme în clientul fidel, află că eMAG a inclus și acest brand în oferta sa. Astfel, poți beneficia de telefonul Xiaomi Redmi Note 10 cu capacitate Dual Sim, un display IPS de 6,5 inci, 4GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și tehnologia 5G, toate cu o reducere de 56% AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: