eMAG a comis-o iar pe magazin. Se întâmplă chiar azi cu prețurile la aceste produse

eMAG a comis-o iar pe magazin. Se întâmplă chiar azi cu prețurile la aceste produse

Unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG a comis-o din nou pe magazin. Este ultima zi când românii pot profita de cea mai recentă promoție a magazinului eMAG, având o ofertă imbatabilă la absolut fiecare categorie de produse.

Oferta SpringSale de la eMAG continuă în toată țara, astfel că românii pot cumpăra o mulțime de produse la reduceri substanțiale. Indiferent că vorbim despre electrocasnice, electronice, mobilier de grădină sau articole vestimentare, magazinul eMAG vine cu oferte imbatabile pentru fiecare buget și pentru fiecare pretenții ale clienților săi.

Campania se desfășoară în perioada 25- 27 mai, astăzi fiind ultima zi când clienții pot beneficia de reducerile impresionante. Din categoria electronicelor, perioada pandemiei ne-a determinat să ne achiziționăm noi laptopuri și calculatoare pentru a ne putea ”porta” munca acasă. Totuși, mai sunt români care au așteptat să beneficieze de cele mai bune oferte, iar eMAG îi răsplătește pentru răbdarea de care au dat dovadă.

Indiferent că vorbim despre un ultraportabil, un laptop de gaming sau chiar o combinație între acestea două, eMAG pune la dispoziție o gamă variată de branduri, configurații și mărimi ale acestora, la cele mai bune prețuri, cu reduceri de până la 40%.

Cele mai bune oferte în magazin oferite de eMAG

Dacă ești în căutarea unui laptop pe care să îl folosești în viața de zi cu zi, poți profită de oferta celor de la Lenovo, pe care îl poți găsi în magazin, eMAG punându-l la un preț bombă.  Producătorul promite un procesor Intel Celeron și 4GB memorie RAM, astfel că acesta îți va oferi abilitate de a-ți termina toate lucrurile la timp sau poate să te distrezi în timp ce editezi fotografiile preferate din vacanță.

Laptopul dispune de o cameră HD, în cazul în care trebuie să intri rapid într-o conferință video. În cazul în care nu vrei ca hackerii să îți poată accesa fără voia ta camera web, laptopul dispune și de un obturator al camerei. La aceste specificații se adaugă autonomia bateriei de până la 9,5 ore, iar în cazul în care rămâi fără baterie, laptopul dispune de tehnologia Rapid Charge și poate încărca 80% din baterie în mai puțin de o oră, după cum afirmă producătorul. Nu mai stați pe gânduri și cumpără-l de AICI doar astăzi cu o reducere de 40%.

În cazul în care vrei și mai multă performanță care să îmbine munca de birou cu timpul liber, moment pe care preferi să îl petreci în fața unui joc video, eMAG pune la dispoziție o gamă variată de laptopuri de gaming AICI.

Din oferta laptopurilor de gaming face parte și laptopul Acer cu un design care ascunde un procesor puternic AMD Ryzen 5 3550H până la 3.70 GHz și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB care te ajută să profiți la maximum de ecranul de 15,6” cu raport mare ecran-corp fiind pregătit să îți redea o imagine fidelă atunci când va trebui să îți învingi inamicii din joc sau atunci când în cursa de mașini vei ieși pe primul loc. Vezi reducerea conistentă AICI.

Așa cum te-ai aștepta de la un dispozitiv de acest calibru, laptopul include și Wi-Fi rapid și spațiu de stocare din belșug, având în vedere SSD-ul de 512 GB.  Datorită raportului ecran-carcasă de 81,6%, poți vedea mult din ecranul IPS FHD 16:9, la care se adaugă tehnologia Color Intelligence și ExaColor de la Acer care oferă un contrast îmbunătățit al culorilor. Nu mai sta pe gânduri și demonstrează-le coechipierilor cât înseamnă contribuția ta în cadrul echipei, cumpărându-l de AICI.

Citește și: