eMAG a comis-o! Ce a putut să facă acum cu prețurile la Samsung și LG. Aparat aer condiționat la doar 119 lei

eMAG a comis-o! Ce a putut să facă acum cu prețurile la Samsung și LG. Aparat aer condiționat la doar 119 lei

Magazinul eMAG te așteaptă cu prețuri imbatabile în cadrul campaniei Cool Days. Aparate de aer condiționat și ventilatoare la prețuri extraordinar de mici, care te așteaptă să îți răcorească locuința.

Retailerul eMAG îți răcorește casa fără a te răcori de bani. Pentru tine, am găsit cea mai bună ofertă de aparate de aer condiționat, pornind de la 119 lei AICI. Aparatul de aer condiționat este ușor de utilizat, iar ceea ce trebuie să faci este doar să adaugi apă și să îl pornești. Dispozitivul beneficiază de funcții de răcire și umidificare, iar răcirea este mult mai bună decât cea a tradiționalului ventilator.

eMAG îți pune la dispoziție o gamă variată de branduri și putere de răcire. Aparatul de aer condiționat de la Samsung, beneficiază de o reducere de 27% AICI. Aparatul are tehnologia Inverter încorporată și o putere de 9000 BTU. În ceea ce privește factura la energie electrică, nu ar trebui să îți faci griji, având în vedere că beneficiză de clasa energetică A++/A+, toate la un super preț AICI.

eMAG a topit prețurile pentru răcoarea casei tale

LG la rândul său este inclus în oferta eMAG. Beneficiază de o reducere de 25% AICI, iar puterea acestuia este de 9000 BTU. Totodată, deține și funcția de încălzire, iar producătorul promite o garanție de 10 ani pentru compresor. Tehnologiile încorporate sunt reprezentate de filtrul de protecție dual și controlul energiei active, toate la un preț imbatabil, AICI.

Pentru cei mai pretențioși, care alocă un buget mai mare pentru achiziția unui aparat de aer condiționat, eMAG a inclus în oferta sa, dispozitivul de la LG care beneficiază de o reducere de 20% AICI. Aparatul dispune de o putere de 24.000 BTU și o clasă energetică A++, astfel că factura la  energie electrică nu va crește considerabil.

Totodată, vine echipat cu funcția de încălzire și producătorul promite 10 ani de garanție a compresorului. Filtrul de protecție dual, precum și controlul energiei active sunt incluse, toate acestea disponibile la un preț unic, redus cu 20% AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: