Elevii au neapărat nevoie de asta când se întorc la școală. Banii pe care să-i economisești ca să ai un an școlar perfect

Elevii au neapărat nevoie de asta când se întorc la școală. Banii pe care să-i economisești ca să ai un an școlar perfect

Începutul noului an școlar pentru cei mici înseamnă un stres în plus pentru părinți, fiind o cheltuială în plus. Află că magazinul eMAG vine în ajutorul tău cu prețuri foarte mici la mai multe articole pentru școală, astfel că elevii vor avea toate cele necesare.

Unul dintre cei mai mari retaileri din România a lansat campania ”Back to cool”, astfel că noul an școlar îi așteaptă pe cei mici cu cele mai bune prețuri la articolele școlare. eMAG te așteaptă cu super prețuri la ghiozande, iar copilul tău poate fi cel mai cool cu un rucsac cu logo-ul Lego.

Cu elemente reflectorizante și bretele ajustabile, rucsacul este destul de încăpător unui elev pentru a-și depozita toate manualele și caietele necesare în noul an școlar. Oferta valabilă AICI. Că tot am menționat caietele, magazinul eMAG are o ofertă foarte bună. Așadar, poți achiziționa la un preț foarte mic un set de 10 caiete Herlitz, cu colțurile rotunjite, numai bune pentru ca micuțul să înceapă școala cu toate cele necesare. Poți accesa oferta AICI.

Prețuri mici la eMAG pentru toți elevii care merg la școală

Dintre obiectele care nu trebuie să lipsească din ghiozdanul unui elev face parte și stiloul. Astfel, din oferta eMAG poți achiziționa stiloul Pilot V-Pen Erasable care dispune de un vârf mediu și care utilizează cerneală ce poate fi ștearsă cu PIC-ul. Accesează oferta AICI.

Pentru că în timpul pandemiei, tehnologia a fost indispensabilă și foarte importantă, eMAG a inclus în oferta sa și laptopuri și smartphone-uri, atât de utile copilului tău. Așadar, poți achiziționa ultraportabilul Acer Chromebook care beneficiază de o reducere de 27%. Acesta vine echipat cu un procesor de la Intel, un display de 14 inci, memoria RAM de 4 GB care se îmbină perfect un spațiul de stocare de 64 GB eMMC, toate la un super preț, AICI.

Telefonul este și el un dispozitiv foarte important în aceste zile. Copilul tău poate avea un smartphone Huawei pe care eMAG l-a redus cu 33%. Spațiul de stocare de 32 GB precum și memoria RAM de 4 GB, vor fi numai perfecte copilului tău pentru a deschide cât se poate de ușor și rapid ultima lecție în format PDF. Accesează oferta AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: