După vacanță, eMag îți face casa mai frumoasă: ofertele pentru un cămin confortabil

După vacanță, eMag îți face casa mai frumoasă: ofertele pentru un cămin confortabil

Oriunde ți-ai fi petrecut vacanța în această vară, cu siguranță că, atunci cânt ai revenit acasă, ți-ai dat seama că locuința ta, așa cum este ea, e mai confortabilă ca orice hotel de patru sau de cinci stele. Nu degeaba se spune că „nicăieri nu-i ca acasă”.

Locuința ta este o extensie a personalității tale. Aici ai amintiri, aici îți petreceri cea mai mare parte a timpului, aici există acele elemente personificate ce o fac unică, o fac a ta.

Pentru a putea să te bucuri în continuare de același sentiment plăcut, de fiecare dată când ajungi acasă și descui ușa, e nevoie să aduci constant îmbunătățiri locuinței tale.

La fel ca un membru veritabil al familiei, și casa ta are nevoie de atenție și grijă, pentru a spori confortul celor care locuiesc în ea.

Ca să ai o toamnă liniștită și relaxantă în propria ta locuință, ne-am gândit că ți-ar prinde bine mici schimbări, menite să ofere un aer de intimitate, eficiență și confort locuinței tale. Iată ce propuneri avem pentru tine

Investește în sisteme eficiente de iluminat

Oricât de frumoasă ar fi mobila, oricât de scump ar fi tapetul, nimic din toate acestea nu ies în evidență dacă nu sunt iluminate corespunzator. În plus, nu uita că ziua începe să se micșoreze, iar serile tale de lectura au nevoie de o lampă adecvată.

Poți găsi tot ce ai nevoie pentru un iluminat de poveste, pe eMag. Cu doar câteva clik-uri, produsele ți se vor livra acasă sau în easybox, putând achita ramburs sau online, în deplină siguranță.

De exemplu, nouă ne-a atras atenția acest lampadar. Nu-i așa că sunt tocmai bune să citești sub ele romanul preferat, cu o cană de ceai fierbinte, auzind ploaia de toamnă cum bate în geam?

Alege texturi pufoase

Dacă vrei să transpui o parte din aerul tomnatic de afară și în locuința ta, adaugă texturi grele în fiecare cameră. Ne referim la pături și perne pufoase, optează pentru lână, cașmir.

Acestea sunt elemente perfecte de decor în sezonul rece și extrem de utile, pentru că îți vor ține de cald.

Poți alege o pătură de pluș, de culoare gri închis, ușor de asortat. Te vei îndrăgosti de ea instantaneu. Deși nu o poți atinge prin monitor, se simte doar dintr-o simplă imagine cât de confortabilă este.

Dacă ți-e greu să renunți la ideea de vacanță, eMag are soluția

Dacă te mai încearcă sentimente de nostalgie pentru vacanța de vară, avem o soluție. Nu noi, ci eMag.

Uite un scaun rotund tip leagăn, tocmai bun pentru serile liniștite, petrecute cu un pahar de vin alb în mână și un film bun la televizor. Partea cea mai importantă este că dimensiunile sale îl fac ușor de încadrat în spațiul unui apartament obișnuit.