Digi taie prețul la jumătate pentru toți acești români: oferta de care să profiți cât mai repede

Digi taie prețul la jumătate pentru toți acești români: oferta de care să profiți cât mai repede

În momentul în care ai internet fix de la Digi | RCS-RDS ai de ales între trei tipuri de abonamente. Cel mai inspirat ar fi să-l iei pe cel mai bun. Și acesta ar trebui completat cu o conexiune wireless pe măsură.

În timp ce Digi, și toți ceilalți operatori, încearcă să dezvolte rețelele 5G, pentru acasă poți avea internet wireless mai rapid și mai stabil. „Secretul” e Wi-Fi 6, iar aici Digi are în ofertă ceva util: un router dedicat noului standard.

Oferta de acum e reducerea la jumătate a prețului pentru modem. Îl primești în custodie pentru 3 lei pe lună. Dar nu ar trebui să-l iei decât dacă deja ai trecut la Fiberlink 1000, ca să te bucuri de toate avantajele. Totodată, viteza o experimentezi cel mai bine pe dispozitive lansate în ultimul an.

Cum primești routerul Wi-Fi 6 de la Digi

wi-fi-6-digi-rcs-rds-router-cost

Dacă ești deja client Digi NET și nu ai router de la operator, intri în cont, secțiunea Serviciile Mele și adaugi acolo noul router. În cazul în care nu ești client, devii. Ai de ales între Fiberlink 300, 500 și 1000. Cel din urmă costă 40 de lei pe lună, dar îți oferă cea mai bună viteză. În procesul acesta de-a deveni client alegi și routerul Wi-Fi 6.

Ai detalii despre router aici.

Odată ce treci la noul standard, un lucru vei vedea din start, și nu e vorba de viteză. Cu Wi-Fi 6 de la Digi | RCS-RDS, hardware-ul este capabil să comunice cu mai multe dispozitive simultan. Astfel, vei putea avea mai multe dispozitive conectate wireless, în același timp, fără să simți că pierzi ceva din conectivitate.

Wi-Fi 6 este un standard conceput pentru a sprijini casa inteligentă modernă, care poate avea câteva zeci de dispozitive în aceeași rețea, în același timp. Și, sigur, pe noile dispozitive vei vedea și un plus de viteză.

Nu în ultimul rând, cel mai ieftin router Wi-Fi 6 costă cel puțin 200 lei, deși cel mai des prețurile de bază sunt la circa 250 – 300 lei. Ai o colecție mai mare aici. Cu acest router de la Digi, cu 3 lei pe lună, ajungi în cam 80 de luni să acoperi costul routerului. Pe scurt, e mai bine să-l iei în chirie decât să-l cumperi direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: