Curent, gaze și toate mai scumpe? Cum economisești bani buni dacă vei cumpăra acum la reducere

Curent, gaze și toate mai scumpe? Cum economisești bani buni dacă vei cumpăra acum la reducere

Facturile la curent și la gaze sunt tot mai scumpe. Desigur, poți economisi ieșind la vânătore de reduceri. Astfel, magazinul eMAG îți pune la dispoziție nenumărate oferte pentru a diminua costurile pentru confortul casei tale.

Nu rata cele mai bune oferte la electrocasnice, oferte care sunt lansate de retailerul eMAG pentru a putea face față facturilor uriașe și totodată a-ți echipa casa cu cea mai nouă tehnologie. Poți astfel achiziționa combina frigorifică Arctic la un preț foarte bun.

Aceasta este o combină frigorifică încăpătoare cu o capacitate de 262 de litri, iar compartimentul special Garden Fresh și rafturile Safety Glass fabricate din sticlă securizată, îți oferă flexibilitate și siguranță în utilizare. Acesta este produsul ideal pentru cei care sunt în căutarea unui aparat frigorific cu volum generos și poate fi achiziționat de AICI.

Chiar dacă factura la curent și gaze sunt tot mai scumpe, poți profita de oferta eMAG

Chiar și mașinile de spălat rufe beneficiază de prețuri foarte bune la eMAG, astfel că vei economisi mai mulți bani. Poți cumpăra mașina de spălat rufe Hyundai care beneficiază de o capacitate de 7 KG și o clasă energetică A++, astfel că aceasta va avea un consum redus de energie electrică. Totodată, mașina de spălat rufe vine echipaă cu un display LED și 15 programe de spălare și o viteză de centrifugare de 1.000 RPM, fiind o mașină care te va ajuta să econimisești atât timp cât și bani. Prinde cea mai bună ofertă AICI.

Dacă bucătărie ta are nevoie de un nou aragaz, de ce nu să achiziționezi setul de cuptor incorporabil de la Beko, cu o clasă energetică A. Plita Beko este inclusă în pachet și dispune de 4 arzătoare, amebele fiind din inox. Poți astfel beneficia de Grill, Low Grill, încălzire inferioară, gătire convenționale și grătar, fiind perfect pentru bucătăria ta nouă. Accesează oferta AICI.

Citește și: