Cumpără tot ce poți acum, până nu ajung rafturile pustii. Lovitura a venit chiar acum, înainte de Crăciun, în transportul maritim global

Cumpără tot ce poți acum, până nu ajung rafturile pustii. Lovitura a venit chiar acum, înainte de Crăciun, în transportul maritim global

Crăciunul este tot mai aproape, iar o criză a transporturilor pare să lovească în întreaga lume. Așadar, cumpără tot ceea ce poți acum înainte ca rafturile să se golească.

Actuala situație de la nivel global poate cauza o penurie globală în ceea ce privește marfa de pe rafturi. Având în vedere că se apropie Crăciunul, fiind una dintre cele mai aglomerate perioade a anului din punct de vedere al transporturilor, navele chinezești care alimentează foarte multe țări ale lumii par să ”dispară”.

Acest lucru ar putea afecta tot ceea ce înseamnă transportul martim global, care deja începe să simtă efectele. Lanțurile de aprovizionare din întreaga lume se confruntă deja cu situația aglomerării porturilor care au ajuns la un nivel critic, în încercarea de a face față cererii crescute de mărfuri.

”Pe măsură ce trecem în perioada Crăciunului, va avea un impact foarte mare asupra lanțurilor de aprovizionare și acesta este cel mai important element în acest moment”, a transmis Georgios Hatzimanolis, strateg pentru trafic maritim.

Cumpără tot ce poți cât încă mai găsești produse la raft

Așadar, anunțându-se o potențială criză la nivel global, recomandat ar fi să mergi acum să îți faci cumpărăturile pentru a nu ajunge în situația în care ai vrea să cumperi și nu ai mai avea ce. Soluția este să te aprovizionezi din timp pentru perioada sărbătorilor de iarnă, având în vedere că în această perioadă, atât alimentele cât și cadourile sunt la mare căutare.

Astfel, indiferent că te gândești la mâncarea pe care o vei pune pe masa de Crăciun sau la jucăriile care se vor  regăsi sub brad, indicat este să te orientezi deja către cumpărăturile sfârșitului de an. Poți cumpăra de AICI jucăriile celor mici sau alimentele de bază necesare pe care le poți achiziționa de AICI.

Totodată, nu uita de cei apropiați care își serbează ziua de naștere, astfel că un gadget ar putea fi cel mai potrivit cadou pe care îl poți cumpăra de AICI, de la unul dintre cei mai mari retaileri din țară. Magazinul eMAG îți oferă opțiunea de sta în confortul casei tale și de a se ocupa de cadourile pentru cei mici cât și pentru cei mari, astfel că poți accesa cea mai actuală ofertă a retailerului AICI.