31 iul. 2021 | 14:00

Cum îți trimiți mesaje către tine pe Facebook Messenger și de ce ai face-o

ACTUALITATE
Cum îți trimiți mesaje către tine pe Facebook Messenger și de ce ai face-o

Facebook Messenger este un instrument semnificativ mai util decât ai crede la prima vedere, mai ales dacă îl folosești pentru a-ți trimite ție mesaje, în loc de unor prieteni. Cu siguranță, aplicația nu a fost gândită pentru asta, dar este un beneficiu îmbucurător.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond și continuă să fie relevantă datorită unui cumul de particularități interesante. Printre ele, se numără și opțiunea de a-ți trimite tu ție un mesaj, un clip video, o fotografie, etc. Practic, poți folosi Messenger ca o arhivă personală pentru lucrurile interesante pentru tine.

În fereastra de compunere a unui mesaj din Facebook Messenger, te poți căuta pe tine, cu numele pe care îl folosești pe cea mai mare rețea de socializare de pe mapamond. Faci un click pe numele tău și începi să-ți tastezi un mesaj la fel cum ai face-o în cazul unui străin. Diferența este că mesajul respectiv va ajunge de la tine la tine și nu va mai dispărea până nu-l ștergi.

În mod previzibil, poți reacționa la mesajele primite de la tine la fel ca în cazul altor mesaje de pe Messenger. Le poți redirecționa dacă vrei sau îți poți descărca atașamentele pe telefon, tabletă, PC sau Mac.

De ce ți-ai trimite mesaje pe Facebook Messenger

În ceea ce privește utilitatea acestui mecanism, aceasta variază de la persoană la persoană, dar eu o folosesc pentru a-mi trimite linkuri de pe telefon pe care ulterior le deschid de pe laptop. E foarte util și în cazul în care am făcut câteva poze și mi le doresc rapid pe un alt dispozitiv pe care sunt autentificat pe Facebook.

Alternativa este să creez un email cu acele documente, dar pe Messenger merge semnificativ mai repede. În plus, dacă te va încânta acest mecanism, vei fi întotdeauna în partea de sus a listei de contacte și îți va fi ușor să îți tot trimiți conținut.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele