Cum faci economie la curent electric să ai o factură mai mică. Lista asta de pe eMAG te va ajuta

Cum faci economie la curent electric să ai o factură mai mică. Lista asta de pe eMAG te va ajuta

Facturile la curent reprezintă o mare problemă în ultima vreme în România. Costul ridicat al acestora te pun de multe ori în dificultate financiară. eMAG vine în ajutorul tău cu o listă de produse care te ajută să faci economie la factura de curent electric.

Facturile reprezintă un procent destul de mare din salariul unei persoane. Ce te faci însă când prețul acestora este mai ridicat decât te așteptai, astfel că va trebui să renunți la anumite lucruri pentru a nu acumula datorii. Retailerul eMAG vine o gamă variată de becuri economice care te vor ajuta să menții prețul facturii la un nivel decent.

Din lista de produse face parte și becul cu led de la Philips care este redus cu 50%. Aceste becuri oferă o lumină plăcută, fiind perfecte pentru iluminarea la interior. Totodată, câștigi din punctul de vedere al reducerii cât și a faptului că becul consumă 20% din energia unui bec normal. Producătorul promite o durată de funcționare de 15 ani și poate fi cumpărat de AICI.

Din aceeași ofertă face parte și becul spirală cu o putere de 150W, fiind o putere echivalentă cu 750W. Clasa energetică este A++, acest lucru însemnând că factura la curent va fi mai scăzută și totodată lumina rece va fi una care nu va dăuna ochilor tăi. Producătorul promite o durată de viață de 8.000 de ore și poate fi achiziționat AICI.

Cum să faci economie la factura de curent electric în mod inteligent cu eMAG

eMAG îți pune la dispoziție și becul economic Panasonic care beneficiază de o reducere de 66%. Puterea lămpii este de 13W și este echivalentul unui bec cu incandescență de 55W. Producătorul asigură o durată de viață de 15.000 de ore și un număr de 20.000 de cicluri de comutare. Oferta valabilă AICI.

Dacă vrei să achiziționezi mai multe becuri în același timp, poți opta pentru setul de 2 becuri cu led de la Philips care beneficiază de o reducere de 50%. Acestea consumă doar 20% din energia unui bec normal și este perfect adaptabil unei rețele electrice obișnuite. Producătorul promite o durată de 15 ani de funcționare, toate la un super preț AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: