Pregătiți-vă. O criză uriașă va exploda în această iarnă. România nu scapă, dar măcar profiți de cele mai mici prețuri

Pregătiți-vă. O criză uriașă va exploda în această iarnă. România nu scapă, dar măcar profiți de cele mai mici prețuri

Vești îngrozitoare vin din partea oficialilor care anunță o criză uriașă în această iarnă. Noile informații despre pensii sunt unele îngrijorătoare, însă cu toate acestea, poți face cumpărături cu bani puțini pentru a te pregăti pentru Crăciun.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan  a venit cu o veste îngrozitoare pentru pensionari, transmițând că începând cu data de 26 noiembrie, nu vor mai fi bani de pensii și alocații. Astfel, pensionarii își pierd din ce în ce mai mult speranța în politicienii care îi conduc și caută soluții pentru a putea trece cu bine și peste această iarnă.

Cu toate acestea, unele magazine lansează reduceri pentru perioadă limitată sau scot produse la prețuri foarte mici în mod constant, astfel că pensionarii pot profita de acestea pentru a-și putea duce traiul mai departe. Cu pensiile tot mai mici și, la cum se arată în viitorul apropiat, inexistente, vârstnicii trebuie să caute mereu soluții pentru a avea ce pune pe masa de Crăciun sau a se încălzi, având în vedere că iarna este pe cale să înceapă.

Cum pot trece pensionarii peste această criză uriașă din iarnă

Unii apelează la produse reduse foarte mult, la promoții, în timp ce alții aleg să ofere produse resigilate drept cadou. Nivelul de trai al unor pensionari a ajuns la limitele subzistenței, astfel că aceștia nu știu cu ce se vor încălzi acum că sezonul rece se apropie cu temperaturi negative.

Dintre solțiile la care apelează pensionarii care trăiesc la bloc, aceștia renunță la încălzirea care uneori este, iar alteori lipsește cu desăvârșire în detrimentul unui calorifer electric. În cazul celor care locuiesc în mediul rural. aceștia se folosesc de sobele pe care le au în casă și funcționează cu combustibil natural, însă și așa, prețul lemnelor este destul de mare pentru pensiile lor tot mai mici raportare la prețurile tot mai mari. Așadar, pensionarii se pregătesc de o nouă criză care i-a luat prin surprindere în această iarnă.

Citește și: