22 oct. 2021 | 07:30

Complet gratuit, de la Digi RCS RDS: abia acum poți să profiți cu adevărat de televizorul tău

ACTUALITATE
Complet gratuit, de la Digi RCS RDS: abia acum poți să profiți cu adevărat de televizorul tău

Digi RCS RDS se dă peste cap pentru a atrage un număr record de abonați de la concurență. După ce a făcut valuri cu telefonia mobilă și cu internetul, operatorul speră să te atragă și cu o ofertă de nerefuzat pe partea de televiziune.

La fiecare câteva săptămâni, Digi RCS RDS iese la înaintare cu o mega ofertă. De cele mai multe ori, pachetele cu pricina sunt menite să te convingă să te portezi și, nu de puține ori, au funcționat. Acum, interesul lor major este pe partea de televiziune. În cazul în care ai un TV cu 4K Ultra HD, cam acum este momentul să înțelegi cu adevărat de ce este capabil.

Gratuit de la Digi RCS RDS, 4K Ultra HD

Digi RCS RDS vine în această perioadă, pentru un timp limitat, cu o ofertă destinată abonaților la televiziune. În cazul în care vrei să ai acces la conținut 4K Ultra HD, pentru primele două luni, Digi îți oferă acces complet gratuit la această opțiune.

”Spectacolul de pe ecran se trăiește, nu se privește! Activează-ți acum extraopțiunea 4K să vezi meciurile
momentului și multe altele în format Ultra HD! Bucură-te de claritatea extremă care te transpune de pe canapea direct în mijlocul acțiunii. Primele 2 luni gratuit.”, se arată în textul de pe site-ul Digi.

În ceea ce privește tipul de conținut la care ai acces prin acest mecanism, ar trebui fiecare să găsească ceva interesant. De la competiții sportive și documentare, până la la filme, toate sunt disponibile pe Digi 4K și Eurosport 4K, iar pentru două luni, le poți vedea pe toate gratuit. În cazul în care ești mulțumit de ceea ce vezi, pentru 5 lei pe lună, poți continua să vezi același conținut la o rezoluție de patru ori mai mare decât Full HD. Oferta este valabil între 18 și 31 octombrie 2021, doar prin site-ul Digi.ro.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele