China bagă iar în panică omenirea: totul s-a întors la 180 grade. Se întâmplă chiar acum

China bagă iar în panică omenirea: totul s-a întors la 180 grade. Se întâmplă chiar acum

În urmă cu mai bine de un an China se confrunta cu o epidemie și nu știa ce-o provoacă. În 2021, pandemia încă e în derulare și avem campanie de vaccinare. Iar din China vine o veste teribilă.

La început de 2020 China uimea lumea cu spitale construite rapide, care puteau primi sute de pacienți. Din păcate, deși pare un deja-vu, situația se pare că a revenit la condițiile din 2020. În China, pe 16 ianuarie, a fost finalizată construcția unui spital cu 1.500 locuri pentru pacienții Covid-19.

Decizia de-a construi un spital nou a fost luată după ce numărul infecțiilor a crescut. Guvernul a spus că este din ce în ce mai greu să controleze situația. A dat vina pe contagieri pe bunurile și pe oamenii din străinătate, pentru că au călătorit în perioada finalului de an și aproape de noul an în calendarul chinezesc.

Spitalul este unul dintr-un total de șase construite cu un număr total de 6.500 de locuri construite în Nangong, sudul Beijingului, din provincia Hebei. Un total de 645 de persoane sunt tratate în Nangong și în capitala regiunii Hebei, Shijiazhuang, conform DW. Iar un spital cu 3.000 de locuri se află în construcție în Shijiazhuang. Un total de 645 de persoane sunt tratate în Nangong şi în capitala regiunii Hebei, Shijiazhuang. Numărul e în continuă creștere.

Ce se întâmplă în China e încă un semn că pandemia nu s-a încheiat

China a răspuns epidemiei locale cu acțiuni dure și restricții severe. Pentru câteva luni dădea semne că are situația sub control. Însă acum se vede că e departe de așa ceva.

În Europa, campaniile de vaccinare sunt în plină desfășurare. Totuși, producția e limitată și, implicit, dozele care ajung în centrele de vaccinare. Până vei ajunge la vaccin, și-ți vei asigura imunitate, poți folosi un truc ca să afli mai repede dacă ai sau nu COVID-19. Poți folosi un ceas inteligent. Ultimele date arate cum poate fi utilizat pentru a preveni răspândirea virusului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: