BMW de lux, mai ieftin decât Dacia Logan: oferta de la ”confiscate” pentru care ai face orice

BMW de lux, mai ieftin decât Dacia Logan: oferta de la ”confiscate” pentru care ai face orice

Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine, de la o firmă nemțească, cu toate dotările, ai ajuns unde trebuia. Statul vinde un BMW full-option, mai ieftin decât Dacia Logan.

Este vorba despre o mașină confiscată de statul român, care acum va fi scoasă la licitație. BMW Seria 2 Gran Tourer, în versiune 216D, are toate dotările pe care și le-ar putea dori un șofer.

Printre acestea, enumerăm: scaune îmbrăcate în piele bej, o trapă panoramică și un head-up display, proiectoare de ceață, jante de aliaj.

Mai mult decât atât, pe lângă dotările de ultimă generație, mașina a fost fabricată în anul 2015, putând fi considerată încă a fi nouă pentru parcul auto din România, dacă ținem cont de faptul că studiile arată că, în medie, vechimea mașinilor din țara noastră este de 17 ani.

Dacă te interesează mașina, atunci trebuie să știi că nu a fost implicată în evenimente auto nefericite, având un istoric al accidentelor curat.

O altă informație importantă pentru posibilii cumpărători este aceea că autoturismul este înmatriculat în Belgia.

Ce preț are BMW-ul mai ieftin decât Dacia Logan

Licitația pentru această mașină pornește de la 36.140 de lei, echivalentul a 7.348 de euro. Prin comparație, o Dacia nouă costă 8.400 de euro.

Veștile bune pentru cumpărători nu se opresc aici. În acești bani intră și o jantă o roată de rezervă de dimensiuni normale cu jantă din aliaj și anvelope Pirelli.

Cel mai probabil, prețul final de vânzare pentru mașină nu se va opri la cei puțin peste 7.000 de euro, fiind vorba despre o licitație ce poate să urce foarte sus, dar, în funcție de norocul celor care se prezintă la licitație, e posibil orice.

Până acum, niciun cumpărător nu s-a interesat de mașină, deși este activă de o lună de zile.

Licitația rămâne deschisă până la începutul lunii septembrie.

Iată o galerie foto cu această bijuterie bavareză pe patru roți, care îți va stârni admirația, chiar dacă nu ești neapărat un împătimit al celebrei mărci auto:

bmw-ieftin

bmw-ieftin-dacia-logan

bmw-confiscate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: