Băuturile de la eMAG pe care să le comanzi oricând vrei să impresionezi: ce reduceri ai

Băuturile de la eMAG pe care să le comanzi oricând vrei să impresionezi: ce reduceri ai

eMAG are o listă lungă de băuturi din care poți alege și, cel mai important, multe dintre ele sunt la promoție în această perioadă.

E perioada concediilor și, dacă n-ai plecat pe nicăieri, atunci ar fi bine să te bucuri de zilele libere în compania celor dragi. Evident că o atmosferă se creează în jurul unei mese bune, de pe care nu pot lipsi băuturile de calitate.

Fie că ești băutor de vin, bere sau orice altceva, dacă intri pe eMAG, ai din ce alege. Campaniile desfășurate în această perioadă sunt actualizate zilnic, așa că dacă ești în căutare de ceva, trebuie doar să tastezi ce-ți place și ce vrei să cumperi și să verifici stocurile și prețurile. Iată, mai jos, o listă din care să te inspiri.

Ți-am pregătit câteva sortimente de băuturi fine, pe care să le savurezi singur sau alături de cei dragi. Producătorii sunt unii de top, dar prețurile sunt pentru fiecare buzunar. Iată despre ce e vorba și ce poți găsi la eMAG în această perioadă.

Băuturile de la eMAG pe care le găsești la promoții

Un whisky e întotdeauna o bună alegere, iar oferta de AICI e de nerefuzat. E vorba de o marcă premium, 12 ani vechime, iar producătorul îți promite o experiență inedită:  vine în cutie de carton, iar aroma e una bogată, fructată, completă și cremoasă, cu o culoare plăcută de chihlimbar strălucitor. Poți simți gustul merelor coapte și dulci ca mierea, cu note de vanilie, alune și caramel, arată producătorul.

O variantă excelentă pentru cocktailuri și nu numai e și această sticlă de whisky, cu o concentrație de alcool de 45%. Producătorul susține că acest sortiment a fost lansat în anul 2011, a câștigat deja diverse premii și continuă să urce în clasamentul celor mai îndrăgite sortimente de bourbon cu secară de pe piaţa.

Caracterul sau unic și încântător se datorează concentrației de 95% secară din compoziție, care pune la încercare măiestria fermentării. Acest whisky este maturat în butoaie noi de stejar și produs în loturi mici.

O altă băutură aflată la eMAG la promoție în această perioadă e această sticlă de coniac, 40% concentrația alcool, 0.7l. Notele de degustare sunt, potrivit producătorului, următoarele: culoarea e tipică mahonului cu reflexii luminoase, aroma presupune note mature, care evocă aroma fructelor proaspete împreuna cu o senzație de suplețe care se instalează pentru a sublinia armonia acestui coniac.

În privința gustului, vei simți un amestec de fructe suculente, vanilie, condimente și note blânzi de tutun.