03 mart. 2021 | 15:03

Banca Transilvania, anunț pentru toți românii: iată de ce trebuie să știi de acest card

CHESTII
Banca Transilvania, anunț pentru toți românii: iată de ce trebuie să știi de acest card

Banca Transilvania a anunțat marți lansarea unei noi scheme de finanțare. Iată despre ce e vorba.

BaBeTe, o nouă campanie de shopping bancar online. Persoanele care au nevoie de finanțare pentru diferite planuri pot aplica la aceste oferte pe site-ul băncii.

O parte dintre cele mai dorite produse și servicii au reduceri sau alte beneficii, transmit reprezentanții băncii.

Noua campanie de shopping bancar invită toți doritorii care au în plan cumpărături, să aplice pentru beneficii, direct pe site-ul băncii, în perioada 1 – 7 martie.

„Persoanele care aplică la aceste oferte primesc un e-mail de confirmare din partea băncii, cu detalii despre pașii următori. Cardurile de cumpărături pentru care s-a aplicat în cadrul campaniei BaBeTe trebuie activate la bancomatele BT până cel târziu în 12 aprilie 2021, iar punctele STAR vor fi încărcate pe card până în 30 aprilie 2021”, transmite banca.

Oferte la cardul de cumpărături

Una dintre ofertele Băncii Transilvania se referă la cardurile de cumpărături. Pentru acestea, banca oferă următoarele beneficii:

-STAR Forte aduce 100 de puncte de loialitate STAR, care sunt echivalentul a 100 lei, iar STAR Gold,150 de puncte STAR. Oferta standard a băncii este de 10 puncte, în cazul ambelor carduri;
-Clienții pot beneficia de finanțare de până la 25.000 de lei (cu STAR Forțe), respectiv 50.000 (cu STAR Gold);
-Cardurile înseamnă inclusiv posibilitatea de a cumpăra cu puncte de loialitate sau în rate fără dobândă la 17.000 de magazine.

Alte oferte ale Băncii Transilvania:

Creditul imobiliar – ipotecar în lei:

-4,48% dobândă variabilă (IRCC + 2,60%);
-Comisionul de analiză este zero;
-Perioada de creditare este de până la 30 de ani;
-Avansul trebuie să fie de minim 15% din împrumut.

Creditul de nevoi personale cu asigurare de viață și șomaj și dobânda fixă, în lei:

-7,7% dobândă și zero comision de analiză;
-În oferta standard BT, dobânda fixă a creditului este de 9,5% pentru persoanele care primesc veniturile la BT, respectiv de 10,5% pentru celelalte persoane;
-Împrumutul poate fi de până la 100.000 de lei.

Pachet care cuprinde Creditul de nevoi personale și cardul de cumpărături STAR Forte:

-Pot fi împrumutate sume de până la 100.000 de lei prin Creditul de nevoi personale, respectiv de maxim 25.000 de lei prin cardul de cumpărături;
-Creditul de nevoi personale: dobânda fixă de 6,75%, zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj. Oferta actuală BT este de 9,5% pentru persoanele care primesc venitul la BT, respectiv 10,5% pentru celelalte persoane;
-Cardul de cumpărături STAR Forte: 100 lei în puncte STAR, de zece ori mai multe puncte de loialitate decât în oferta standard.

Overdraft BT:

-Dobândă fixă de 9%, față de oferta standard a băncii, care este de 17%;
-Este un credit pe contul curent, care poate fi de până la 6 venituri, de maximum 50.000 de lei, iar dobânda se plătește doar pentru suma cheltuită din împrumut.