11 iun. 2021 | 18:14

Au cumpărat de la eMAG, apoi le-au trimis înapoi. Ce a putut să facă apoi magazinul cu ele, e surpriză pentru toți cei care cumpără acum

Ghidul cumpărătorului
Au cumpărat de la eMAG, apoi le-au trimis înapoi. Ce a putut să facă apoi magazinul cu ele, e surpriză pentru toți cei care cumpără acum

Există clienți care sunt nemulțumiți de produsele achiziționate din cadrul magazinului eMAG. Aceștia recurg la returnarea produselor pe care, ulterior, unul dintre cei mai mari retaileri din România, le scoate la vânzare la un super preț.

Acest scenariu se întâmplă zi de zi la eMAG în cazul produselor. Astfel, dacă ești nemulțumit de ceea ce ai comandat, ai la dispoziție o perioadă de 30 de zile pentru a returna produsul. Luând în considerare acest scenariu, am ales să prezentăm câteva dintre produsele resigilate pe care le poți achiziționa la prețuri imbatabile.

Multe dintre aceste produse au fost doar scoase din ambalaj, fără a prezenta zgârieturi sau semne de uzură. Magazinul eMAG îți garantează că aceste produse nu prezintă nici un defect, beneficiind totodată de garanția prevăzută de legislația în vigoare. Din oferta eMAG face parte și televizorul SMART de la Samsung cu ecran LED și diagonala de 80 de centimetri. Claritatea imaginilor și contrastul culorilor sunt redate de tehnologiile HDR, iar calitatea sunetului de tehnologia Dolby Digital Plus. Echipat cu conexiune Wi-Fi, poți viziona serialele preferate de pe Netflix sau cele mai noi clipuri de pe YouTube. Oferta disponibilă AICI.

Pentru cei care sunt în căutarea unui laptop, din oferta eMAG face parte și laptopul Allview. Display-ul generos de 15,6 inci din noua generație, OS-ul stabil și eficient de la Ubuntu, iar camera frontală fac din acest dispozitiv device-ul perfect pentru activitățile de la domiciul precum job-ul remote. În ceea ce privește puterea de procesare, nu ar trebui să îți faci griji pentru că laptopul vine echipat cu un procesor Intel Celeron de până la 2,6 GHz, memorie RAM de 4 GB și 256 GB SSD spațiu de stocare. Laptopul poate fi cumpărat de AICI la un super preț.

Resigilatele de la eMAG au super prețuri

Pentru că suntem în prima lună de vară, nu rata oferta eMAG pentru a-ți achiziționa un congelator în care să depozitezi cele necesare, AICI. Magazinul eMAG te așteaptă să îți achiziționezi congelatorul Heinner cu clasa energetică A+, care te ajută să beneficiezi de un consum optim de energie electrică și o super economie. Capacitatea de depozitare de 102 litri sunt îndeajuns pentru orice gospodărie, astfel că îți permite să te bucuri de alimentele preferate tot anul. Congelatorul poate fi achiziționat cu o reducere de 33% AICI.

Și tot pentru că este vară, cu siguranță un aparat foto profesional este una dintre lucrurile pe care trebuie să le iei cu tine în vacanță. eMAG include în oferta sa o gamă variată de camere foto precum și accesorii pentru acestea. Astfel, cel mai ușor aparat foto DSLR din lume cu un ecran mobil, EOS 250D de la Canon, poate ajunge în mai multe locuri și te poate însoți mai des, pentru rezultate excelente, oriunde ești cuprins de inspirație sau de măreția unui peisaj de poveste. Oferta este disponibilă AICI.