26 ian. 2021 | 12:41

Anunțul zilei de la Lidl: face asta în toate magazinele și toți românii trebuie să afle

CHESTII
Anunțul zilei de la Lidl: face asta în toate magazinele și toți românii trebuie să afle

Lidl România continuă să le ofere surprize plăcute clienților săi din toată România în această perioadă. Acum vorbim despre un nou anunț care îi vizează pe toți dintre ei, pentru că se întâmplă în toate magazinele din țară.

Mai exact, retailerul german a anunțat că de săptămâna viitoare vor avea din nou produsele în stil american disponibile în locațiile din toată țara. Astfel că ne vom putea bucura din nou de  aceste produse îndrăgite de toți clienții, dar care au fost oferite doar pentru o perioadă limitată de timp.

Produse noi de la Lidl România chiar acum în magazine

LIDL România a avut de multe ori produse americane disponibile în cadrul tuturor magazinelor sale din țara noastră, ele fiind foarte apreciate pentru ca au adus o varietate care nu e disponibilă chiar oriunde. McEnnedy este producătorul de la care retailerul cumpără aceste produse speciale pe care le pune la vânzare în toate locațiile sal. Deci nu vorbim despre vreo schimbare din acest punct de vedere, ele fiind oferite prin rotație în magazine.

LIDL România știe foarte bine cât de importante sunt unele dintre aceste produse pentru clienții săi din toată țara, astfel că decizia de a le oferi din nou va bucura cu siguranță foarte multă lume care abia le aștepta. Desigur că vorbim și despre multe produse speciale de la McEnnedy pe care retailerul le are acum la vânzare. De asemenea, există un catalog în cadrul website-ului său pentru a te uita cu atenție la toate ofertele disponibile.

LIDL România va avea toate aceste produse disponibile în magazinele sale din toată țara pentru o perioadă limitată de timp. Așa că profită de ele cât sunt disponibile.

Lanțul de supermarketuri va mai anunța cu siguranță și alte oferte extrem de bune, așa că trebuie doar să fii atent la toate cataloagele cu oferte care vor fi anunțate și să te bucuri de ele.