18 ian. 2021 | 11:19

Anunțul zilei de la Lidl. Ce produse noi introduce de astăzi în magazine

CHESTII
Anunțul zilei de la Lidl. Ce produse noi introduce de astăzi în magazine

Lidl România începe săptămâna cu o nouă surpriză grozavă pentru clienții săi din toată țara. Este vorba despre ceva ce o să găsești în toate magazinele, chiar începând de astăzi.

Mai exact, retailerul german a anunțat că săptămâna aceasta vor avea noi produse auto pentru clienții din toată țara. Aceste produse sunt foarte bine primate de către clienții care își doreau așa ceva în magazinele Lidl.

Aceste produse de la Lidl sunt disponibile în magazinele din toată țara

Lidl România nu e la prima ofertă cu produse auto pentru clienții săi din toată România. Ba din contră, a avut în repetate rânduri produse de acest gen oferite pentru clienții săi din toată țara. Acum, lanțul de hypermarketuri își reîmprospătează oferta la început de an 2021 cu noi produse din categoria auto.

Lidl România prezintă pe pagina sa oficială de Facebook unul dintre produsele care sunt oferite de săptămâna aceasta pentru toți clienții din țară care sunt dornici să cumpere produse din categoria auto.

Desigur că vor mai fi și alte produse de acest gen oferite de către cei de la LIDL România pentru clienții din toată țara. Însă trebuie să fii atent la toate promoțiile, pentru a nu rata vreuna.

Lanțul de hypermarketuri are, cel mai probabil, stocuri limitate în magazinele în care are aceste produse vor fi disponibile pentru toți clienții săi. Astfel că, dacă ești cu adevărat interesat de vreunul dintre aceste produse, ar trebui să te grăbești la cumpărături.

Retailerul german mai are și multe alte produse cu oferte grozave în magazinele din toată țara. Așa că ar fi bine să nu ratezi ocazia de a profita de aceste oferte foarte bune chiar în acest moment.

Retailerul german are planuri mari pentru 2021

Lidl are planuri mari de extindere anul acesta. Nemții vor să depășească pragul de 300 de magazine pe tot teritoriul României, mai ales că previziunile sunt bune. Anul trecut a deschis nu mai puțin de 33 de magazine și se pare că totul a mers bine.

Extinderea înseamnă și noi locuri de muncă create. Pentru 2021, Lidl și-a bugetat aproximativ 20 de magazine în toată țara și va depăși pragul de 300 de unități. În locuri de muncă înseamnă aproximativ 400 de persoane angajate în magazinele retailerului.