Anunțul eMAG în ziua în care restricțiile devin mai dure: cum plătești în aplicația Tazz cu bonuri de masă

Anunțul eMAG în ziua în care restricțiile devin mai dure: cum plătești în aplicația Tazz cu bonuri de masă

Aplicația Tazz by eMAG e actualizată cu o opțiune nouă de plată pentru comenzile de mâncare. Opțiunea e un rezultat al parteneriatului cu Edenred România.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a comunicat noi restricții, mai dure, pentru România în contextul pandemiei. În acest context, cum mâncatul în oraș și cumpărăturile au devenit mai dificile, te-ai putea orienta către comenzi online. Acesta e și contextul în care e chiar utilă opțiunea anunțată acum de Tazz by eMAG și Edenred România.

Au anunțat un parteneriat prin intermediul căruia clienții celor două branduri pot utiliza cardul Edenred Ticket Restaurant pentru a comanda şi plăti mâncare online. Primul de acest tip din România, parteneriatul este și o inovație tech, care permite integrarea completă emitent – platformă – restaurante. Iar în ceea ce privește oferta vorbim de câteva sute de restaurante partenere.

Ca să profiți de opțiune, trebuie să înrolezi cardul Edenred Ticket Restaurant în aplicația Tazz by eMAG. Ulterior, procesul de plată e identic cu cel utilizat pentru cardurile bancare folosite până acum în aplicaţie.

Utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masă direct în aplicaţia Tazz by eMAG, fără a mai fi necesară accesarea aplicației MyEdenred şi pot achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la restaurante din 23 de orașe din țară în care Tazz by eMAG este prezent.

Iar dacă nu știi ce-i Tazz by eMAG, e o platformă prin care poți comanda atât mâncare, cât și produse de la eMAG. Principalul avantaj, în orașele în care poate livra și produse eMAG, e că-ți ajung mai repede decât dacă le-ai aștepta prin curierat clasic. Altfel, platforma este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 între eMAG și EuCeMănânc.

Tazz by eMAG a fost lansat imediat după declararea pandemiei

În toamna lui 2019, eMAG a intrat în acționariatul companiei care avea platforma EuCeMănânc și a ajuns să controleze 54% din aceasta. Din aprilie 2020, există Tazz.

Serviciul a fost lansat, în primă fază, în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploieşti, Sibiu, Deva, Brăila, Galaţi, Alba Iulia, Craiova și Piteşti. Și promisiunea e livrarea rapidă, iar în caz că vrei ceva de pe eMAG e cea mai bună soluție de livrat rapid. Ai și pagină dedicată în care vezi ce produse se califică (în caz că serviciul e în orașul tău).

Citește și:
Etichete: