21 sept. 2020 | 11:25

Vestea zilei de la Banca Transilvania: toți românii sunt vizați și nu ține prea mult

BANI
Vestea zilei de la Banca Transilvania: toți românii sunt vizați și nu ține prea mult

Banca Transilvania a venit cu un super anunț chiar la început de săptămână. Cea mai mare bancă din România vrea să-și atragă acum și mai mulți clienți. Promisiunile sunt pe măsură.

Pe 21 septembrie, Banca Transilvania a dat drumul campaniei Happy Home Days. Ce propune banca prin această campanie e o serie de oferte la credite. De exemplu, la creditul de nevoi personale ai 7,49% dobândă fixă, zero comision de analiză, dar și asigurare de viață și șomaj.

Banca Transilvania are și-o ofertă pe care a denumit-o: ofertă la pachet (credit de nevoie & card de credit). Aici, dobânda fixă e de 7,25%, tot zero comision de analiză, dar și 100 de lei în puncte Star.

Dacă vrei să-ți schimbi casa, ori să treci la una a ta, există un credit imobiliar – ipotecar cu 5,06% dobândă variabilă, zero lei comisionul de analiză, dar și zero lei comision de evaluare.

Banca Transilvania mai are două oferte la Star Forte și Star Gold. La primul primești 100 de lei în puncte Star, dar și șase rate fără dobândă la Dedeman și 12 rate fără dobândă la Vivre. Iar cu Gold ai 150 lei în puncte Star și aceleași beneficii ca la precedentul. Toată lista cu oferte e aici.

Banca Transilvania pune la bătaie 700 de milioane de lei

Banca Transilvania susține că are planuri mari odată cu lansarea programului guvernamental Noua Casă. Vrea să acorde credite în valoare de 700 de milioane de lei.

Anunțul vine după ce în primele 8 luni ale acestui an peste 5.300 de persoane şi-au luat locuinţă cu ajutorul programului anterior, Prima Casă, tot prin finanțări oferite de BT. Termenii noului program s-au schimbat, iar avansul minim necesar este  între 5 şi 15%, diferenţiat în funcţie de tipul locuinţei.

Prin programul guvernamental Noua Casă pot fi achiziţionate locuinţe vechi şi noi dacă valoarea de achiziţie nu depăşeste 70.000 de euro (echivalent în lei). Valoarea maximă a finanţării trebuie să fie de 66.500 euro (echivalent în lei), iar avansul minim necesar este 5%. Dar plafonul a urcat, așa că pot fi achiziţionate locuinţe noi dacă valoarea de achiziţie este egală sau mai mare de 70.001 euro (echivalent în lei).