Vestea dimineții pentru milioane de români: eMAG face asta cu Banca Transilvania. Anunțul uimitor fix de Black Friday

Vestea dimineții pentru milioane de români: eMAG face asta cu Banca Transilvania. Anunțul uimitor fix de Black Friday

De Black Friday, eMAG are și niște produse aparte: servicii Banca Transilvania. Dacă chiar ai de toate, poate te interesează oferta băncii.

Dacă ai dorințe cum ar fi achiziționarea unei mașini sau a unui apartament sau, de ce nu, redecorarea totală a casei, trebuie să faci un credit. De asemenea, dacă ești în căutarea unui loc nou căruia să-i spui acasă, Banca Transilvania vine pe eMAG cu cele mai bune oferte din an, de Black Friday. Oferta completă a eMAG pentru Black Friday o găsești chiar acum pe site. Mai jos sunt detaliile despre servicii Banca Transilvania.

oferta emag black friday site

Ce găsești pe eMAG de la Banca Transilvania de Black Friday

O ofertă de nerefuzat ar fi cea a creditului imobiliar ipotecar, care presupune 4.56% (IRCC + 2,39%) dobândă variabilă, dar și zero commision de analiză.

Pentru dorințe mai mari, cum ar fi o mașină, o casă sau redecorarea casei, ai creditul de nevoi personale căruia Banca Transilvania i-a redus dobânda. Ai această ofertă incredibilă, cu aceeași dobândă, chiar și pentru refinanțări de la alte bănci. Asta înseamnă, mai exact, 6.99% dobândă fixă, zero commision de analiză, dar și asigurare de viață și șomaj.

Un alt pachet de oferte de Black Friday la eMAG de la BT este cel care cuprinde creditul de nevoi plus card de cumpărături STAR. Pachetul acesta este perfect pentru perioada aceea când vrei totul, iar wishlist-ul este lung. El include un card de cumpărături cu limită de credit generoasă și cumpărături în rate fără dobândă și creditul de nevoi personale cu dobânda cea mai mică din an.

Astfel, oferta de credit de nevoi personale include 6,49% dobândă fixă și zero commision de analiză. În plus, oferta cardului de cumpărături STAR Forte include 200 de lei în puncte STAR.

Ți-ai făcut un calcul și uneori ai nevoie de bani în plus? E în regulă, tuturor ni se întâmplă. În oferta eMAG de Black Friday, pentru momentele în care te afli în situația asta, BT îți oferă pe cardul de debit BT suma de care ai nevoie. Astfel, oferta overdraft de Black Friday de la BT este de 7% dobândă fixă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: