Ultimele zile cu reduceri bune la eMAG: telefoane, laptopuri și televizoare

Ultimele zile cu reduceri bune la eMAG: telefoane, laptopuri și televizoare

eMAG continuă o campanie bună de reduceri. Are telefoane Huawei și Samsung, televizoare Panasonic sau Diamant, dar și electrocasnice.

Până în martie, propunerea eMAG pentru clienți e achiziția produselor în 24 de rate fără dobândă. Și le sortează pe cele disponibile în funcție de cât de populare au fost în rândul altor clienți. Mai jos ai lista cu ce poți cumpăra acum.

Ce reduceri bune ai pe eMAG acum

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus cel mai bun telefon. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

OnePlus 7T are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești la eMAG.

Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți: are și servicii Google, are și camerele bune ale companiei. Dispune de 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu preț redus aici.

Dacă vrei un televizor de la eMAG, poți alege un Panasonic de 126 cm certificat pentru cea mai bună calitate a conținutului video. Are rezoluție 4K și e smart TV. Astfel, dacă alegi acest televizor de la eMAG, ai acces la toate serviciile de video streaming de care ai avea nevoie. Îl prinzi acum la super preț.

Lenovo are în oferta eMAG un model Legion de gaming cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce 1660 Ti. Laptopul e la preț bun aici.

Nokia 7.2 e un telefon bun, mai ales când ții cont că nu vrei să cheltui prea mult. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primeșt actualizare la Android 10. Îl poți prinde cu preț bun.

Ai și un televizor Diamant cu diagonală de 80 centimetri la eMAG. Nu e mare lucru de spus despre el. Are rezoluție HD și un preț excelent. Îl cumperi acum cu mai puțin de 500 lei.

Etichete: