Ultima zi cu reduceri mari la eMAG: Nokia la 550 lei, televizor la 350 lei

Ultima zi cu reduceri mari la eMAG: Nokia la 550 lei, televizor la 350 lei

eMAG mai are o zi de Stock Busters. Încă sunt stocuri la numeroase produse și, vestea cea mai bună reducerile sunt bune. Ți-am ales și câteva produse de care să știi.

Magazinul a derulat campania Stock Busters între 17 și 19 martie cu reduceri de până la 50%. Acum e ultima zi și, dacă vrei să profiți, acesta e momentul potrivit. Din ce-a listat eMAG, din toate categoriile, am ales câteva produse de care să fii interesat.

Ce produse să alegi de la eMAG în ultima zi de Stock Busters

De la Nokia e disponibil modelul 4.2 cu 32 GB spațiu de stocare, 3 GB memorie RAM și un ecran de 5,7 inci. Are suport pentru card microSD, are două camere foto și o baterie de 3.000 mAh. E acum la un super preț: 550 de lei.

Dacă vrei un televizor Samsung, eMAG are un model cu diagonală de 146 cm și rezoluție 4K. E smart, cu sistemul de operare Tizen, iar Samsung susține că ai astfel acces la HBO, Netflix, Spotify, ba chiar poți controla și alte gadgeturi inteligente din casă. E disponibil cu reducere destul de mare.

Magazinul a băgat la preț mai mic și OnePlus 7T. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, iar telefonul deja rulează cu cel mai nou Android. Poți vedea ce preț are aici.

Dacă vrei un televizor foarte ieftin de la eMAG, există un model Star-Light cu diagonală de 60 centimetri, difuzor stereo de 10 wați și rezoluție HD. E disponibil în campania Stock Busters la 350 de lei.

Un laptop pe care nu-l poți rata în campania eMAG este Acer Nitro 5. Are Intel Core i5, 15,6 inci ecranul Full HD, 8 GB memorie RAm, 1 TB de stocare pe hard disk și placă video de 3 GB. Reducerea o găsești aici.

iPhone Xs e alt telefon pe care să-l iei acum cu preț mai mic de la eMAG. Are 64 GB spațiu de stocare, are un ecran de 5,8 inci, două camere foto, cel mai nou iOS și rezistă la apă. Unde mai pui că îl ai și la reducere.

Etichete: