13 aug. 2020 | 16:52

Toți românii care au card bancar trebuie să știe: se întâmplă deja la Banca Transilvania

BANI
Toți românii care au card bancar trebuie să știe: se întâmplă deja la Banca Transilvania

Banca Transilvania oferă clienților o serie de opțiuni foarte utile. Dar de una sigur ai nevoie și ar trebui să știi de ea.

Banca Transilvania a promovat în 2020 foarte puternic aplicația BT Pay. Dar sunt opțiuni de care ar trebui să știi în NeoBT. Aplicația aceasta e mult mai bună din anumite puncte de vedere.

„Întâlnește-l pe Neo Radar sau Neo BFF, prietenul tău AI care învață cumințel, zi de zi, comportamentul tău financiar și îți poate da sfaturi pe baza acestuia. Asta înseamnă să ai best financial friends. Și dacă totul devine digital, de ce nu ți-ai face deja prieteni AI?”
Banca Transilvania Facebookîntr-un mesaj pe

Ce oferă, de fapt, Banca Transilvania prin Neo Radar

Ideea pe care o aplică Banca Transilvania aici e că prin această opțiune vezi pe ce-ai dat banii, dar mai ales cât ai ajunge să cheltui în luna respectivă. O abordare de tipul acesta, bazată pe date, e populară în rândul fintech-urilor de tip Revolut, iar BT o folosește acum în aplicație.

Pe scurt, Neo Radar îți spune pe ce ai cheltuit banii, dar mai ales unde, ca să știi unde se duc din contul tau.

În NeoBT mai există și Neo Cash. În loc să te bazezi pe card pentru retragere, poți folosi cardul „invizibil” din aplicație. Prin Neo, așa cum obții din BT Pay, ai un cod pe care îl poți folosi la ATM.

În fine, și aici e direct pe zona fintech, Banca Transilvania oferă și Neo Travel. Practic, călătorești, dar folosești moneda mai potrivită pentru cumpărături în vacanță. Poți folosi valută, astfel încât să nu treci leii prin curs valutar zilnic. Și așa ceva e o opțiune foarte populară pentru utilizatorii de Revolut, de exemplu.

Ca ajutor secundar, mai există și Neo Family. E vorba de o opțiune de plăți recurente, ca să nu te trezești cu diverse servicii suspendate.