Top telefoane acum: de la cele mai scumpe și mai bune la cele mai ieftine

Top telefoane acum: de la cele mai scumpe și mai bune la cele mai ieftine

În cazul în care cauți un telefon nou, iar tot ce te interesează e cum se descurcă în cel mai important test, atunci aceste modele sunt pentru tine. Și, da, sunt și cele ieftine pe listă.

Când vine vorba de alegerea unui telefon nou, fie alegi de la un brand popular, fie alegi pe criterii ca prețul, hardware, design. În clasamentele de mai jos sunt telefoane care au înregistrat cel mai mare scor în aplicație de testare AnTuTu. Sigur, nu înseamnă că sunt cele mai bune pentru toată lumea.

Dacă ceea ce te interesează e însă fix tipul acesta de performanță, atunci alegi ceva din lista de mai jos. Surprinzător sau nu, niciun model nu e de la Samsung sau Huawei în clasamentul celor mai bune dispozitive. Pe primul loc este Oppo Find X2 Pro, disponibil și în România.

Cele mai bune telefoane la mijlocul lui 2020

top telefoane iunie 2020

După cum vezi din lista de mai sus, clasamentul e populat cu telefoane Oppo, Xiaomi, dar și Redmi sau OnePlus. Dacă vrei un Oppo, modelul Find X2 cu 256 GB spațiu de stocare, 12 GB RAM și 5G e la reducere acum în România. La un preț similar este și OnePlus 8 Pro, cel care închide clasamentul de mai sus.

top telefoane ieftine iunie 2020

În al doilea clasament au intrat telefoane mid-range sau foarte ieftine. După cum vezi, poți avea un Oppo Reno 3, care-i disponibil în România aici, sau un Redmi 10X 5G. Aici Huawei a intrat cu modele nova. Totodată, Huawei e prezentă și cu modele Honor (locurile 4, 7 și 8).

Acest clasament, cum ziceam mai sus, reprezintă doar performanța înregistrată de telefoane în testul AnTuTu. În toamnă, cel mai probabil încă din august, vor începe să apară telefoane noi. De la Samsung e așteptat Galaxy Note 20. Iar în cazul Huawei e așteptat un nou model Mate. Iar OnePlus a lansat toamnă modele din seria T.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: GizmoChina
Etichete: