Top produse de la eMAG: apreciate de alți clienți și cu prețuri mici acum

Top produse de la eMAG: apreciate de alți clienți și cu prețuri mici acum

eMAG a venit cu o categorie surpriză de data asta. Are prețuri mici la produse apreciate de alți clienți. Sortarea a fost în funcție de review-urile pe care le-au dat oamenii. Mai jos ai câteva produse de ales.

Pentru ianuarie 2020, eMAG a făcut o listă cu produsele care s-au bucurat de feedback foarte bun. Sunt aproape toate aici, de la produsele de bricolaj și fashion până la electronice, laptopuri, televizoare și telefoane. Am ales câteva.

Top produse de la eMAG pe care să le cumperi și tu

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la sub 1.000 de lei.

De la Samsung există în oferta eMAG un televizor cu Tizen, diagonală de 125 cm și rezoluție 4K. Funcționează YouTube, Netflix și alte aplicații de streaming sau gaming. Îl poți cumpăra de aici.

Că tot am zis de la Samsung, la eMAG ai un Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, cel mai nou Android și două camere foto faorte bune. Unde mai pui că produsul are și reducere mare acum.

N-ar trebui să ratezi un Vivobook de la ASUS. Are ecran de 14 inci, procesor AMD Ryzen, SSD de 512 GB și eMAG îl are în ofertă cu un preț excelent. Aruncă o privire și vezi dacă-i ce căutai.

De la Huawei ai un P20 Lite cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,84 inci Full HD+. Totodată, are două camere foto de 16 MP și 2 MP. E disponibil acum cu preț bun.

Un alt telefon pe care să-l ai în vedere este Galaxy A30s cu 64 GB spațiu de stocare, un design cât de cât decent și un preț excelent. Îl găsești la eMAG aici.

Poți vedea mai multe pe site-ul magazinului.

Etichete: