08 ian. 2020 | 10:02

Telefoane și laptopuri pe care să le iei de la eMAG la început de an

ACTUALITATE
Telefoane și laptopuri pe care să le iei de la eMAG la început de an

eMAG încă n-a început nicio campanie mare de reduceri, dar sunt produse pe care poți să le iei cu preț bun. Am ales câteva, ca să-ți faci o idee.

Te poți aștepta la o campanie de reduceri la eMAG după ce sunt lansate telefoanele noi în februarie. Atunci o să fie evenimentul MWC 2020 și toți producătorii mari vor fi acolo. Până atunci, aruncă un ochi peste lista de mai jos.

Telefoane și laptopuri pe care le poți lua de la eMAG

eMAG are Samsung Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. E o alegere bună oricând.

iPhone Xr cu 64 GB spațiu de stocare e mereu o alegere inspirată. Acest model are ecran de 6,1 inci, o cameră foto de 12 megapixeli și a primit actualizare la iOS 13. E disponibil cu preț bun.

De la Philips ai un smart TV deosebit. Are Android, o diagonală de 108 cm și-o rezoluție 4K. Televizorul e proaspăt pe piața din România, dar acum are și-un preț foarte bun la eMAG. Îl prinzi cu reducere.

Samsung Galaxy S10e nu mai e chiar la preț de Black Friday, dar la resigilate la eMAG îl poți găsi la un cost apropiat. Telefonul a primit actualizare la Android 10, are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici.

Dacă vrei un laptop, poți alege un Acer Nitro 7. E un model cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 8 GB memorie RAM și 1 TB de stocare. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce GTX 1650. Iei acest produs de aici.

Lenovo are în oferta eMAG un model Legion de gaming cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce 1660 Ti. Laptopul e la preț bun aici.

Huawei P20 Pro încă e un telefon care-și face treaba, iar acum e la resigilate. A primit actualizare la cel mai nou Android și are camere foto foarte bune. Modelul de-acum listat de eMAG la resigilate are 128 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Îl găsești aici cu preț mai mic.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele