13 nov. 2020 | 08:57

Surpriza momentului la eMAG: nu mai prinzi așa prețuri tot anul. Se dau ca pâinea caldă chiar acum

Black Friday
Surpriza momentului la eMAG: nu mai prinzi așa prețuri tot anul. Se dau ca pâinea caldă chiar acum

Oricine își dorește ca brandurile favorite să aibă reduceri de Black Friday. În continuare, am făcut o listă cu cele mai populare branduri în materie de îngrijire personală, care au oferte senzaționale la eMAG, de Black Friday. Fă-ți acum un cadou, ție sau celor dragi, profitând de ofertele incredibile.

oferta emag black friday site

Periuțe de dinți electrice pentru adulți de Black Friday

Descoperă performanța periuței electrice Oral-B, potrivită perfect pentru stilul tău de viață, la doar 90 de lei. Periuța Oral-B Vitality Plus îți oferă o experiență complet nouă, față de o periuță manuală obișnuită, datorită programului de curățare zilnică și a timerului încorporat în mâner.

Periuța Oral-B Vitality Plus asigură o curățare 2D, care îndepărtează cu până la 100% mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală obișnuită. Mulțumită tehnologiei cu care este dotată, periuța Oral-B Vitality Plus poate executa până la 7.600 de rotații la fiecare minut. Și-o ai la preț bun la eMAG

Periuțe de dinți electrice pentru copii. Preț deosebit de la eMAG chiar azi

Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality Frozen pentru copii îi oferă celui mic șansa de a descoperi performanța periuței electrice Oral-B, potrivită perfect pentru fiecare copil cu vârsta de peste trei ani. Cu un design atractiv pentru copii, periuța Oral-B Vitality Pixar listată de eMAG în ofertă transformă periajul într-o adevărată plăcere pentru cei mici, oferindu-le, în același timp, curățarea superioară de care au nevoie. Prețul periuței de Black Friday este 100 de lei.

Epilatoare Braun la prețuri speciale de Black Friday

Epilatorul Braun Silk-épil 3 îndepărtează ușor părul de la rădăcină, pentru rezultate de lungă durată. Excelent pentru începători, rolele de masaj stimulează pielea pentru o epilare ușoară și, cu tehnologia Smartlight, scoate la suprafață cele mai fine fire de păr, pentru o finețe care durează mai mult. Epilatorul de la Braun listat de eMAG acum îți permite să alegi varianta optimă pentru tipul tău de piele și rutina zilnică de înfrumusețare, pentru doar 100 de lei, ofertă specială de Black Friday.

Aparate de ras electrice

Aparatul de ras Braun MobileShave M-90R are un model unic al lamei ce captează firele de păr care cresc în diferite direcții. Sistemul SmartFoil flexibil este perfect pentru piele, iar lama extrem de lată și subțire, ultraflexibilă se mulează pe contururile feței tale, pentru un bărbierit fin și confortabil.

De asemenea, este alimentat cu baterii care pot fi schimbate cu ușurință și este pregătit pentru bărbierit oricând ai nevoie, pentru prețul special de Black Friday de 89 de lei.