Sunt deja pe site-ul eMAG: reduceri ca de zile mari la anumite produse

Sunt deja pe site-ul eMAG: reduceri ca de zile mari la anumite produse

eMAG are o colecție impresionantă de reduceri azi. Sunt televizoare, telefoane și laptopuri la super prețuri. Am ales câteva pentru tine.

Urmează o primăvară plină de telefoane noi. Până atunci, eMAG listează ce are în stoc la prețuri mai mici. Samsung, Huawei, OnePlus și multe televizoare la prețuri mai mici. Am căutat câteva, am găsit două campanii diferite de reduceri – produse apreciate și reducerile momentului – și am făcut lista de mai jos.

Reducerile momentului la eMAG

De la Huawei ai un P20 Lite cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,84 inci Full HD+. Totodată, are două camere foto de 16 MP și 2 MP. E disponibil acum cu preț bun.

Ai și un televizor Diamant cu diagonală de 80 centimetri. Nu e mare lucru de spus despre el. Are rezoluție HD și un preț excelent. Îl cumperi acum cu mai puțin de 500 lei.

Un telefon scos în față de eMAG, și pe care nu-l poți rata, este Samsung Galaxy Note 10 Plus. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, a primit cea mai nouă versiune de Android și are camere foto excepționale. Partea și mai bună e că dacă îl conectezi la un laptop devine el în sine un laptop. Prețul mai mic îl găsești aici.

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

Horizon are și un televizor ceva mai bun. E smart, are rezoluție 4K și diagonală de 139 cm. Unde mai pui că ai acces la Netflix, Amazon Prime, dar și YouTube. Prețul e excelent aici.

OnePlus 7T a fost anunțat în toamna anului precedent. Are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești acum la eMAG.

La polul opus este un Samsung Galaxy A30s cu 64 GB spațiu de stocare și un preț prea bun să-l ignori. Găsești telefonul cu reducere aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: