Se întâmplă pe site-ul eMAG: ce produse a băgat la prețuri mici acum?

Se întâmplă pe site-ul eMAG: ce produse a băgat la prețuri mici acum?

eMAG are o campanie specială acum. E pentru februarie cu unele dintre cele mai bune electronice și electrocasnice. Am ales de-acolo câteva produse.

Campania de acum a eMAG adună la un loc produsele preferate de alți clienți. Ai laptopuri, televizoare, electrocasnice mici și mari la prețuri mai bune decât în mod obișnuit. Mai jos am adunat câteva produse de care să știi.

Prețuri mici la eMAG la produsele tale preferate

Prima recomandare este un laptop ASUS cu procesor Intel Core i3 la 3,9 GHz, ecran de 15,6 inci Full HD și 8 GB memorie RAM. Mai are 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Îl prinzi cu super preț aici.

De la Acer există un laptop Aspire 3 cu procesor Intel Core i3, ecran de 15,6 inci Full HD și 4 GB memorie RAM. Laptopul mai are și 1 TB de stocare pe HDD. Are un preț mic la eMAG în actuala campanie.

Ca televizor poți alege oricând un Panasonic de 126 cm certificat pentru cea mai bună calitate a conținutului video. Are rezoluție 4K și e smart TV. Astfel, dacă alegi acest televizor de la eMAG, ai acces la toate serviciile de video streaming de care ai avea nevoie. Îl prinzi acum la super preț.

Mai există un televizor Star-Light de 81 cm. eMAG are versiunea cu ecran HD, dar smart și ai acces la câteva aplicații, cum ar fi YouTube sau Netflix. Cea mai bună parte la acest TV e prețul: doar 900 de lei. Dacă te încântă, îl poți cumpăra de aici.

Mai e un super laptop la eMAG de care să știi. E vorba de un ASUS VivoBook cu Intel Core i3, are ecran de 15,6 inci Full HD, 4 GB memorie RAM și 128 GB pe SSD. Îl găsești cu super preț aici.

În fine, un alt smart TV de luat în serios este un Samsung de 108 cm. Prețul îl scoate în evidență, dar își face treaba bine. Are aplicațiile de streaming, are rezoluție 4K și o reducere de 40%. Îl poți cumpăra de aici.

Etichete: