20 sept. 2020 | 10:24

Samsung pregătește poate cel mai important încărcător wireless de care aveai nevoie

ACTUALITATE
Samsung pregătește poate cel mai important încărcător wireless de care aveai nevoie

La începutul acestei luni, Samsung a organizat un eveniment virtual numit “Life Unstoppable” în care a anunțat lansarea mai multor gadgeturi, precum Galaxy Tab A7 sau Galaxy Fit2.

Tot cu această ocazie, Samsung anunța lansarea Wireless Charger Trio, un încărcător wireless care imită ideea Apple AirPower Charging Mat. Este un singur produs care poate încărca simultan și fără fir telefonul, căștile și ceasul.

Cu toate acestea, deși vestea a surprins pe mulți, Samsung nu a dezvăluit nicio informație despre încărcător în cadrul evenimentului. Așa că, printre admiratorii produselor companiei, nivelul de curiozitate a început să crească.

Acum însă, paginile magazinului Samsung din Germania și Coreea au listat Wireless Charger Trio și ne oferă detalii referitoare la placa de încărcare.

Care sunt specificațiile mult așteptate?

Wireless Charger Trio are șase bobine de încărcare și poate încărca rapid telefoane Samsung de până la 9W.

Pe lângă dispozitivele Samsung, încărcătorul va suporta și alte dispozitive Qi până la 5W și chiar și chiar produsele Apple de până la 7,5W.

Încărcătorul măsoară 240 x 86 x 15,5 mm și cântărește 320g. Gama de culori va cuprinde doar versiunile pe alb sau negru. Gadgetul va avea încorporate semnale LED, pentru a putea primi informații despre starea de încărcare a căștilor sau ceasurilor.

Încărcătorul va suporta flagship-urile Samsung (seria S, Note, Fold și Z) până la Galaxy S6 și Galaxy Z Fold 2. Acesta va putea încărca și Galaxy Buds (+) sau Galaxy Buds Live, precum și modelele Galaxy Watch cu încărcare wireless.

De asemenea, se menționează că Wireless Charger Trio este capabil să încarce smartphone-urile protejate de huse de până la 3 mm grosime, în funcție de material.

Încă nu există niciun declarație cu privire la momentul exact în care Wireless Charger Trio va fi pus în vânzare, dar având în vedere că poate fi găsit listat pe site-urile magazinului Samsung, momentul s-ar putea să fie mai aproape decât ne-am aștepta.