23 ian. 2020 | 10:10

Revoluția prețurilor la eMAG aduce telefoane și laptopuri mai ieftine

ACTUALITATE
Revoluția prețurilor la eMAG aduce telefoane și laptopuri mai ieftine

Revoluția prețurilor la eMAG a intrat într-o fază nouă. Ai telefoane, produse pentru casă, electronice și o mulțime de alte produse la prețuri mai mici. Am adunat câteva pentru tine mai jos.

Pe final de ianuarie, eMAG a pornit campania de acum Revoluția prețurilor. Ai reduceri și azi, iar magazinul promite oferte cu prețuri de până la 60% mai mici. Am ales câteva telefoane și laptopuri de avut în vedere.

Revoluția prețurilor la eMAG

Huawei P30 Pro e unul dintre telefoanele pe care eMAG le-a tot avut în campania de reduceri. Are 256 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM și-o cameră foto cu un zoom impresionant. Acum e și prețul mai mic.

Un laptop care se remarcă la eMAG este ASUS ROG Strix. Are procesor Intel Core i7, a noua generație, 4,5 GHz frecvența de operare, 15,6 inci ecranul Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Îl prinzi acum cu reducere.

Când vine vorba de telefoane, Samsung Galaxy A70 e unul dintre telefoanele mid-range de la producător care își fac treaba bine. eMAG are acest model cu ecran de 6,7 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spatiu de stocare. Are și mufă de căști, ceea ce nu mai ai pe modelele premium. Îl poți cumpăra cu preț redus.

Samsung Galaxy A30s e un telefon atât de ieftin, că nu-l poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 6,4 inci și 4 GB memorie RAM. eMAG îl are la preț bun acum. Îl prinzi cu reducere aici.

Un laptop foarte bun pe care îl poți cumpăra este ASUS ROG G cu procesor Intel i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Are și placă video dedicată. Îl poți cumpăra de aici cu preț mic.

Lenovo are în oferta eMAG un model Legion de gaming cu ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i5, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. Placa video dedicată este o Nvidia GeForce 1660 Ti. Laptopul e la preț bun aici.

Samsung Galaxy Note 10 Plus e un telefon cu care nu poți greși. Are un ecran mare, 12 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare și camere foto foarte bune. Acum e disponibil cu o reducere considerabilă.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele