10 mart. 2020 | 10:13

Reducerile eMAG te înnoiesc de primăvară și te lasă cu bani în buzunar

ACTUALITATE
Reducerile eMAG te înnoiesc de primăvară și te lasă cu bani în buzunar

eMAG a făcut un pachet frumos de primăvară cu o mulțime de produse la preț mai mic. Ți-am ales câteva, ca să nu zici că n-ai știut.

Marea dezghețare a ofertelor e campania de primăvară de la eMAG. Are o mulțime de reduceri la produse din aproape toate categoriile. Ce-am găsit mai bun am pus mai jos să-ți fie mai ușor să alegi. Îți recomand însă să te orientezi către telefoane, acolo sunt cele mai bune reduceri.

Cele mai bune reduceri de la eMAG

Ca laptop poți alege un Acer Nitro 5. Are ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 1 TB spațiu de stocare, dar și-o placă video dedicată. Unde mai pui că folosește un procesor Intel i5, iar laptopul a fost gândit pentru gaming. Îl poți cumpăra acum cu preț mai mic.

La un preț excepțional este Nokia 2.2 Are 16 GB stocare, 2 GB memorie RAM, dar și un ecran imens de 5,7 inci Full HD+. Are și mufă de căști, dacă voiai așa ceva într-un telefon. E disponibil cu reducere.

În fine, dacă voiai un iPhone, există un model la eMAG cu preț mai mic. E vorba de un iPhone 8 cu 64 GB spațiu de stocare și 2 GB memorie RAM. Telefonul are scanner de amprentă și e rezistent la apă. Îl poți cumpăra de aici.

OnePlus 7T are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești la eMAG.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici la un preț mai mult decât onorabil.

Samsung are un telefon special în oferta eMAG. E vorba de Galaxy A51 cu 128 GB spațiu de stocare, dar și 4 GB memorie RAM. Are o cameră de selfie, trei camere pe spate și un preț excelent. Îl poți găsi cu cel mai mic preț.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele