Reducerile eMAG de care să profiți la final de săptămână

Reducerile eMAG de care să profiți la final de săptămână

Dincolo de toate problemele prezente, primăvara e, totuși, o perioadă de înnoire. De la eMAG am ales câteva produse. Vezi ce pică bine pe bugetul tău și poate găsești și ce cauți.

eMAG are campania prin care susține că „dezgheață” prețurile. Sunt reduceri consistente la mai multe categorii. Totodată, dacă vrei un telefon nou, acum e ocazia să-l iei. Ai și televizoare și laptopuri, dar și electrocasnice. Le găsești pe toate aici, iar mai jos ai câteva recomandări.

Reducerile eMAG de care poate ai nevoie în viața ta

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

Philips a avut în 2019 o serie nouă de televizoare. eMAG are un model cu Android TV, diagonală de 108 cm și rezoluție 4K. E acum cu reducere masivă aici.

Dintre laptopurile ASUS se remarcă un model Strix cu procesor Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare pe SSD. eMAG are în ofertă modelul cu placă video dedicată și reducere.

Un laptop pe care nu-l poți rata este Acer Nitro 7. Are un Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAm, dar și 512 GB stocare pe SSD. Unde mai pui că dispune și de placă video. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici.

De cealaltă parte, dacă vrei un televizor de la eMAG, poți alege un Panasonic de 126 cm certificat pentru cea mai bună calitate a conținutului video. Are rezoluție 4K și e smart TV. Astfel, dacă alegi acest televizor de la eMAG, ai acces la toate serviciile de video streaming de care ai avea nevoie. Îl prinzi acum la super preț.

Citește și: