Reducerile eMAG de care să profiți acum înainte să se termine

Reducerile eMAG de care să profiți acum înainte să se termine

eMAG a listat aproape toate categoriile de produse într-o campanie specială cu reduceri. Am ales de-acolo câteva produse pe care să le ai în vedere.

eMAG a readus pe site o campanie specială și tradițională. Adună la un loc produsele preferate de clienți, cele care au primit feedback bun. Ce te interesează pe tine e că prețurile sunt excelente. Și mai jos am ales câteva produse numai bune de cumpărat în perioada asta.

eMAG are următoarele produse cu reducere bună

De la Huawei e disponibil acum un P30 Pro cu 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și cel mai nou Android. Telefonul va mai primi încă o actualizare la finalul lui 2020. Are toate aplicațiile Google și un ansamblu foto-video excelent. Prețul mai mic e disponibil aici.

Motorola One Vision e unul dintre acele telefoane pe care nu le poți ignora în oferta eMAG. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran impresionant de 5,9 inci HD+. E disponibil acum la preț foarte bun.

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus. Încă bun, acum și la preț mai mic. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

De la eMAG poți lua acum un OnePlus 7T cu reducere. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, cel mai nou sistem de operare Android, dar și ecran cu rată de refresh 90 Hz. Practic, mai bun nu găsești, la banii ăștia. Îl poți cumpăra de aici.

Mai poți alege un televizor Star-Light de 81 cm. eMAG are versiunea cu ecran HD, dar smart și ai acces la câteva aplicații, cum ar fi YouTube sau Netflix. Cea mai bună parte la acest TV e prețul: doar 900 de lei. Dacă te încântă, îl poți cumpăra de aici.

Citește și:
Etichete: