17 feb. 2020 | 10:05

Reducerile eMAG care te fac să-ți spargi telefonul și să iei altul nou

ACTUALITATE
Reducerile eMAG care te fac să-ți spargi telefonul și să iei altul nou

eMAG continuă seria de reduceri. Pe primul loc sunt telefoanele, cu modele foarte bune de la Samsung, OnePlus sau Huawei. Am ales câteva modele de cumpărat în perioada asta.

eMAG a făcut o campanie specială în care să adune tot ce au votat ca fiind bun alți clienți. De la laptopuri la produse de bricolaj și fashion, ai de unde alege. Am pus în lista de mai jos telefoane Samsung, Huawei, dar și câteva produse secundare, electronice pe care să le cumperi. Cel mai bine ieși cu un telefon nou. Mai ales dacă ești în regulă cu sistemul de operare Android. Aici sunt cele mai multe opțiuni de unde să alegi.

Reducerile eMAG de care să profiți acum

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

De la Acer poți cumpăra un Aspire 3 cu ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare pe SSD, dar și placă video dedicată. E disponibil aici, dacă te grăbești.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

A intrat în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici.

De la eMAG poți lua acum un OnePlus 7T cu reducere. Are 128 GB spațiu de stocare, 8 GB memorie RAM, cel mai nou sistem de operare Android, dar și ecran cu rată de refresh 90 Hz. Practic, mai bun nu găsești, la banii ăștia. Îl poți cumpăra de aici.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele