Reducerile eMAG ca să zici cu adevărat că e vineri

Reducerile eMAG ca să zici cu adevărat că e vineri

Pentru februarie 2020, eMAG a lansat campania cu produsele preferate de către clienți. Din categoriile de produse puse la dispoziție de magazin am ales câteva produse.

Telefoanele Samsung și Huawei sunt pe lista cu ofertele eMAG. Mai sunt telefoane de la Apple, produse de bricolaj, dar și produse pentru copii. Le găsești pe toate pe pagina principală a campaniei. Ce-am ales mai jos sunt cele pe care să le iei fără griji.

Ce reduceri ai la eMAG acum

Cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

Philips a avut în 2019 o serie nouă de televizoare. eMAG are un model cu Android TV, diagonală de 108 cm și rezoluție 4K. E acum cu reducere masivă aici.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

Ai în oferta eMAG și un Samsung Galaxy Note 10 Lite. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și Android 10 cu One UI 2.0. E ca un Note 9, dar cu design nou. E disponibil aici.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

N-ar trebui să ignori nici un televizor Panasonic cu diagonală de 100 cm, tot smart TV și tot 4K. E dintr-o serie specială pe care producătorul a anunțat-o în 2019. Acum îl poți cumpăra cu reducere.

Mai poți trece pe listă și un Samsung Galaxy A30s. Are 64 GB spațiu de stocare și un preț prea bun să-l ignori. Găsești telefonul cu reducere aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: