Reducerile de la eMAG de care aveai nevoie pe final de ianuarie

Reducerile de la eMAG de care aveai nevoie pe final de ianuarie
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
09:43 30.01.2020

eMAG listează câteva produse la prețuri foarte bune în perioada asta. Înainte să vină valul de primăvară al lansărilor de telefoane, poți cumpăra unele modele, încă bune, la preț mai mic.

Chiar dacă alegi un telefon lansat în 2019 sau 2018, trebuie să fii atent cât mai poate fi folosit de acum înainte. Unele modele o mai duc lejer doi ani, în timp ce altele sunt depășite încă de la lansare. De la eMAG am ales câteva telefoane pe care le poți lua fără griji.

Telefoane cu preț redus la eMAG

iPhone Xr cu 64 GB spațiu de stocare e un model care te duce până în 2021. Are ecran de 6,1 inci, o cameră foto de 12 megapixeli și a primit actualizare la iOS 13. E disponibil cu preț redus.

eMAG are Samsung Galaxy A80. E telefonul care-și dă camerele principale peste cap, ca să ai cameră foarte bună pentru selfie. Unde mai pui că are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. E o alegere bună oricând.

Nokia 7.2 e un telefon bun, mai ales când ții cont că nu vrei să cheltui prea mult. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și primește actualizare la Android 10. Îl poți prinde cu preț bun.

Samsung Galaxy A30s e un telefon atât de ieftin, că nu-l poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 6,4 inci și 4 GB memorie RAM. eMAG îl are la preț bun acum. Îl prinzi cu reducere aici.

Samsung Galaxy Note 10 Plus e un telefon cu care nu poți greși. Are un ecran mare, 12 GB memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare și camere foto foarte bune. Acum e disponibil cu o reducere.

În fine, mai găsești un iPhone Xs cu 64 GB spațiu de stocare, două camere foto, ecran de 5,8 inci și cel mai nou sistem de operare. eMAG îl are disponibil cu preț mai mic. Îl poți cumpăra de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI