Reduceri de zile mari la eMAG: telefoane la prețuri mai mici

Reduceri de zile mari la eMAG: telefoane la prețuri mai mici
09:38 03.02.2020

eMAG are o campanie specială cu reduceri pentru începutul lunii februarie. Am căutat câteva telefoane și-am găsit oferte excelente. Ai mai jos lista.

eMAG a venit acum cu campania Crazy Days. Are telefoane, laptopuri, electrocasnice, dar și produse de fashion sau bricolaj. Magazinul promite reduceri de până la 50% și găsești ceva produse de cumpărat. Electronicele sunt cele la care ai putea avea noroc de prețuri foarte bune.

Ce poți cumpăra la preț mai mic de la eMAG acum

OnePlus 7T a fost anunțat în toamna anului precedent. Are un ecran mare, are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android 10 și e un telefon cu care îți vei face treaba încă doi ani de acum înainte. Îl găsești acum la eMAG.

iPhone Xs e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci, două camere foto foarte bune și rulează iOS 13. Îl prinzi acum cu o reducere destul de bună.

De la Samsung încă este Galaxy Note 10 Plus cel mai bun telefon. Are 256 GB spațiu de stocare, 12 GB memorie RAM, dar și trei camere foto excelente. Iar acum telefonul a ajuns la un preț mai bun.

La polul opus este un Samsung Galaxy A30s cu 64 GB spațiu de stocare și un preț prea bun să-l ignori. Găsești telefonul cu reducere aici.

Dacă vrei un Huawei care încă are serviciile Google, Huawei P30 Pro ar putea fi ce cauți. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto bune și un ecran mare. Îl găsești cu prețul mai bun aici.

În fine, cel mai bun telefon pe care nu poți să-l ratezi este un Samsung Galaxy S10e cu 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, două camere foto și deja Android 10. Îl poți cumpăra cu cea mai mare reducere de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI